DEL MAR Restauracja

Restauracje

Gdynia, bulwar nadmorski im feliksa nowowiejskiego 1

Świetne miejsce! (1) Restauracja Del Mar to jedyna restauracja w Gdyni do której mogę przyjść... stały klient Wyjątkowe miejsce ;) (1) !! Muzyka na żywo w wykonaniu zespołu INES gwarantuje niepowtarzalną... Piotr Rewelacja! (1) Urokliwe miejsce o wspaniałym klimacie. Miła, kompetentna i uczynna... Klient
PASKUDNE WRAŻENIE (1) .....czas oczekiwania na obsługujące Panie Żenująco długi.... Jedyne co... Leszek Brawo! (1) Dzisiaj wybralem sie do Del Maru. Pierwszy ale napewno nie ostatni raz.... Gosc Tragedia! odradzam (1) Żenada. Złożyliśmy zamówienie w bufecie przy plazy. Przy stolikach pustki.... Niestey klient Wieś tańczy i śpiewa - to tyle na temat tego lokalu. (1) Razem ze znajomym wybraliśmy się 22 maja i miała miejsce taka sytuacja, jak... Inez Super klimat! (1) Bardzo fajna restauracja, jedna z lepszych w Gdyni. Jedzenie bardzo dobre w... Alicja Godne uwagi (1) Polecam ta knajpe, swietny klimat, bardzo dobre jedzenie, profesjonalna... Bart Porazka (2) No dobra ,opowiem jak było:niestety kuchnia czynna tylko do 21.00./bylismy... Tomek Nie polecam (1) Witam. 22 maja pierwszy raz wybrałem się w większym gronie do Del Mar.... Eraser Bywa Lepiej (1) Byłem 16 w piątek poraz kolejny w waszym lokalu na kolacji . Jak zwykle... ... polecam (1) Byłem tam wczoraj z kolegami z pracy.Jesteśmy zadowoleni z czasu spedzonego w... gośc. Do "rozczarowany" (1) Moim zdaniem wypisywanie takich opinii jest całkiem nie na miejscu. Jeśliby... Kamila Gawrońska zostałem oszukany? (1) NIE POLECAM NIKOMU! OSZUKALI MNIE NA BUTELKĘ MARTINI I W EFEKCIE ZA JEDNĄ... PRZYJEZDNY plazowo:) (1) skusilem sie na knajpke ze wzgledu na plazowy klimat, i w sumie pozytywne... jp bardzo sympatycznie (1) mimo zlośliwości ludzi i ich już wiem,ze nie podstawnym opinią wybrałam się.... m dla mnie ok (1) Zabrałem tam ostatnio moich partnerów biznesowych, byli zachwyceni,... Egon Jedno z lepszych miejsc w Gdyni (1) Poszedłem tam w sobotni wieczór i byłem pod dużym wrażeniem - muzyka... Krystian m.a - opinia (1) ja również nie rozumiem złych opini obsługa jest jak najbardziej ok a to że... m.a