DEL MAR Restauracja

Restauracje

Gdynia, bulwar nadmorski im feliksa nowowiejskiego 1

SKANDAL!!!!! (3) Witam. Byłam tam 1 sierpnia z narzeczonym. Usiedliśmy przy stoliku,... magdalena coś niesamowitego (1) Wybraliśmy się ze znajomymi na kilka drinków, do restauracji Del Mar, byłem... Błażej Gorąco polecam!!! (1) Miła obsługa, ciekawe menu, smaczne jedzenie, bardzo sympatyczna atmosfera... Smakosz
bardzo miło (2) w środę odwiedziłam ze znajomymi Wasz lokal. I kolejny raz było bardzo miło:)... tulipan O co chodzi z tym winem. (1) Zabralem zone na sympatyczna kolacje. Dostalismy menu, dokonalismy wyboru. W... Tomekk Polecam wszystkim (1) Przed spektaklem w Teatrze Muzycznym wpadlismy ze znajomymi na kawe i... Goscie Bardzo fajna resturacja dla wszystkich (1) Bardzo pozytywne wibracje ! Jedzonko pycha!Kelnerki tez bardzo miłe i jeszcze... Jarek i Dagmara la merce (1) bardzo milo wspominam ten wieczor, piekne panie kelnerki przez caly czas... laszlo Miło i sympatycznie (1) Bywałem tu kilkakrotnie i nigdy się nie zawiodłem-a teraz po zmianie... Arka-Gdynia Polecam! Bardzo fajne miejsce! (1) Spędziłam ze znajomymi barzdzo przyjemny wieczór w restauracji Del Mar.... Karolina Kuchnia - Dno i bąbelki (1) Knajpka prezentowała się bajecznie rok temu, teraz krzesła na zewnątrz... Cleo Super miejsce, ale tyko dla turystów (1) Restauracja tylko dla turystów… …bo drugi raz na pewno bym tam... Piotr :) (2) Obsługa rewelacyjna Brak opłat za rezerwację Miła kelnerka o blond... Dagna TRAGEDIA (1) Kelnerka od samego poczatku nadasana, i nie znajaca podstawowych zasad... Mikołaj WSPANAŁE JEDZONKO..PRZYJEMNY KLIMAT (1) Kilika razy spotkałam się ze w Del Mar ze znajomymi przy piwku,drinku.Od... IZULA SKANDAL!!!!!!!! (1) Bylismy wczoraj w kilka osob z dziecimi. po poltorej godzinie czekania na... T.Zukowski Brak słów!!!!! (1) Tragedia!!!!!jeszcze nigdy nie spedzilem tak tragicznego wieczoru!!!Obsługa... KRYSTIAN Pychota :) (1) Firmowa wigilia, więc mozna by sie spodziewadź tradycyjnej kuchni... Kasik Gorąco polecam, a w szczególności... stek z polędwicy wołowej ( zawsze świeży nie mrożony jak wszędzie! ) (1) Restauracja ekskluzywna, o ciekawym i pomysłowym wystroju, przystępnych... zadowolony klient o co chodzi ? (1) wszystko było wspaniałe jak zawsze tylko jestem zszokowany panią która nas... maciej