Dorota

Fryzjerzy

Gdańsk, Kołobrzeska 41C

Olka - ocena (1) Nie polecam, bardzo słaba obsluga Olka alt - opinia (1) Chodzę tam od ponad dekady, przede wszystkim dlatego, że jest dużo fryzjerów... alt APG - opinia (1) Profesjonalnie, czysto z usmiechem. Fryzurka super!! Polecam APG
Przemek - opinia (2) W dniu dzisiejszym tj. 30.05.2020 byłem na strzyżeniu męskim włosów w salonie... Przemek Katarzyna. - opinia (1) Przestrzegam przed skorzystaniem z usług tego salonu!!!! często jakości... Katarzyna. Cennik (1) Od lat korzystam. Jestem bardzo zadowolona. ALE - Przez lata, co dwa... Mariola Piotr - opinia (1) Witam, wszystko w salonie się zgadza, poza dwoma rzeczami. Po pierwsze to nie... Piotr Podziękowanie dla personelu. (1) Chciałbym powiedzieć parę słów na temat salonu Dorota, ale bardziej skupić... Jakub Rewelacja! (1) Od kilkunastu lat chodze do salonu dorota, nigdy nie mialem zadnej... Oskar Nie polecm (8) Szczerze nie polecam !!! Bardzo wysokie ceny, efekt mizerny. Chciałam wykonać... Ola Polecam panią fryzjerkę Monikę J. (1) Od 6 lat jestem klientem pani Moniki i za każdym razem jestem zadowolony.... Kuba Broda - tylko u Pana Marcina (1) Witam, od trzech lat jestem posiadaczem brody :-) przez te trzy lata moja... BKS wont be back/nie polecam (1) I had to go somewhere else for haircut again and correct the disaster they... woman Porażka. Strata pieniędzy i włosów (2) Nie polecam. Poszłam podciąć włosy. Na długości miały zostać takie jak... Ann Zadowolony (1) Jestem zawsze zadowolony....starzy fryzjerzy ...czuję się bezpieczny jeśli... Bartosz Niechlujstwo, strzyżenie poniżej oczekiwań (1) Do tej pory byłem stałym klientem salonu „Dorota“ gdzie nawet podwyżka ceny... Adam Unikać (1) Jeśli chcesz mieć zniszczona fryzurę i humor Dorota będzie idealnym wyborem.... Kamil salon fryzjerski Dorota w alfa centrum gdańsk (1) Jestem stałą Klientką pani Justyny. Pani jest bardzo profesjonalna,... Katarzyna F. Tragedia... (1) Zacznę od tego, ze przyszłam "z ulicy" na samo czesanie. Przed wykonaniem... Laura Rewelacja (1) W niedzielę trzeba mieć sporo szczęścia, żeby się gdziekolwiek dostać do... J