Dorota

Fryzjerzy

Gdańsk, Kołobrzeska 41C

ceny z sufitu!!! (1) Pytajcie o ceny przed usługą! raz za całkowita zmianę fryzury 85 zł kiedy... natasza99@o2.pl teraz tylko na zapałkę (1) Po koloryzacji w tym salonie po raz pierwszy od długiego czasu wypadają mi... Edyta Polecam P.Magdę:)) (1) Szczerze polecam Panią Magdę z tego salonu, choć inne Panie tez wydają się... Magda
Polecam (1) Byłam w tym salonie pierwszy raz i z pewnością tam wrócę. O moją fryzurę... Joanna Totalna pomyłka (1) Fryzura- nie ma nic wspólnego z tą która chciałam, zbieg pielęgnacyjny nie... Monika Zawsze wychodze zadowolona (1) Chodzę do tego salonu średnio co trzy ,miesiące od dwóch lat i zawsze... Monika Wybredna ale wyszłam zadowolona (1) Dziwią mnie te komentarze na dole negatywne. Sama jestem wybredna, i nie... blondi ASIA - opinia (1) Nie jednokrotnie korzystalam z usług tego wlasnie salonu.Jestem bardzo... ASIA warto (1) Strzygłam tam moja trzyletnią córeczkę. Rewelacja-zdjecia z pierwszego dnia... miki ... (1) Mieszkam na osiedlu przy C.H.Alfa, wiec jestem czestym gosciem tego centrum... Anna POMYŁKA!!!!!!!! (1) BEZNADZIEJNA obsługa! Pani M... "Ruda piękność salonu" -co to ma być -... olek nigdy więcej (1) Miałam okazję skorzystać z usług tego salonu, choć wcześniej czytałam... Ala beznadzieja (1) czeka lem ponad 20 minut mimo iż byłem umówiony, nie zaproponowano nawet nic... Daniel totalna porażka (1) Moje doświadczenia z tym salonem nie należą do najprzyjemniejszych. Byłam tam... lilka