Dorota

Fryzjerzy

Gdańsk, Kołobrzeska 41C

pierwszy i ostatni raz (1) Fryzjerka bardzo niemiła, potraktowała mnie i moją mamę jak gówniary, minę... Mieszkanka Przymorza klif Dorota (2) Jestem stalom klientkom salonu Dorota w klifie i jestem bardzo zadowolona z... Kasia Bardzo zadowolona (1) Witam! Korzystam z usług salonu Dorota od kilku lat wraz z całą rodziną.... Judyta
W 100 % polecam Marcina (1) Korzystalem kilkakrotnie z uslug Marcina i za kazdym razem wychodzilem z... Michal dzięki (1) uwielbiam Monikę z Gdyni. ponieważ zawsze czuję się wyjątkowo, pasmo po... Barbara Nigdy więcej (5) Skusiłam się bliskością salonu od mojego miejsca zamieszkania. Chciałam tylko... Benia zero profesjonalizmu (2) Zdecydowanie nie polecam. Zaplacilam 170 zl i nigdy wczesniej nie bylam tak... klaudia Zadowolona klientka (1) Trafilam do Pani Oli i jestem bardzo zadowolona:) Piekny kolor,super... Ania Szczerze polecam (1) Bardzo dziękuję Pani Oli za wspaniałą, profesjonalną usługę, za przychylność... Marjanna męskie strzyzenie (1) Zazwyczaj strzygłem sie gdzie indziej ale postanowilem sprobowac. Pracuje w... ariel uwielbiam ! (1) a ja się nie zgodze z negatywnymi opiniami moich poprzedników. jestem stalą... Gośka pies (1) gburowata i nieprzyjemna pani, raczej nie przejęła się tym co do niej... pies jakość i cena zastraszające (5) Weszłam do salonu z tzw. ulicy. Chciałam córce podciąc końcówki ok 3-5 cm.... Katarzyna polecam (1) Bylam nie raz w tym salonie zawsze wychodzilam zadowolona ostatnio trafilam... Marzena Żenada na całej linii (2) Ostrzegam przed robieniem koloryzacji, wykonana jest niestarannie, z bardzo... nigdy więcej tam Porazka (1) Byłam dzisiaj, masakra ! mycie strzyżenie i suszenie zajęło około 20 min a... Agnieszka Niezadowolona (1) Witam, Z usług salonu korzystam już od jakiegoś czasu i do wczoraj byłam... Aga Stała klientka (2) Jestem stałą klientką salonu. Nie mam stałej fryzjerki, wszystkie dziewczyny... Klientka Nie polecam (5) Lepiej strzygę się w domu sama:) Minimalna ingerencja, a i tak jest gorzej... ala Mile zaskoczona. (1) Szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie byłam zadowolona po wyjściu od fryzjera.... Alicja