Dorota

Fryzjerzy

Gdańsk, Kołobrzeska 41C

Usługa i kreatywność na najwyższym poziomie, minus za cenę (1) Polecam Panią fryzjerkę w rudych włosach. Dzięki za fachową pomoc, czułem... Piotrek Salon renomowany, ale fryzjerka jak z wiejskiego rynku. (1) Trafiłam do tego Salonu z polecenia. Ponieważ jechałam prosto z lotniska,... Ada polecam (1) jestem raz na tydzień, podciąć albo chociaż ułożyć włosy, do salonu trafiłem... M
odradzam (2) Bardzo bardzo drogo, za podcięcie końcówek i grzywki zapłaciłam... k samowolka fryzjerki (2) W dniu dzisiejszym byłam z córką podciąć włosy ,ustaliłam podcięcie końcówek... dorota ZADOWOLONY (1) Strzygłem sie u tego nowego siwego pana,bardzo mily,wesoły,przyjal mnie bez... Zadowolony POLECAM (1) Byłam w tym salonie pierwszy raz chciałam szybko się uczesać. Trafiłam do... Agata jest naprawde swietnie (1) Moj partner korzysta z uslug tego salonu, obcina sie u pana Michala. Jakis... Ewelina duze zmiany (10) Bedac wczoraj w salonie zauwazylam ze pracuja nowe fajne... lenka ... (2) Jestem wręcz oburzona i wściekła za skorzystanie z usług,tego salonu. Na... a Hektor - opinia (5) zwykle strzyzenie meskie 40 zlotych! bez mycia, bezz zelu na lbie.... Hektor Po raz kolejny podziekowania dla pani Magdy:) (2) Korzystam z usług salonu Dorota od kilku miesięcy, nie mam zdania na temat... Michalina zrobila sie porazka (2) moja opinia jest bardzo szczera chodzedotego salonu od momentu jak postala... paweł jest super (3) ekipa uśmiechnieta,czasem sobie dogryzają ale z chumorem :D jestem zadowolona... bruneti Stanowczo odradzam (1) - Wizyta rozpoczęła się o godzinie ok.20:20,(polegająca na min.podcięciu... Niezadowolona do granic możliwoś Zawsze zadowolony klient (1) Mila obsluga,bardzo dobry wynik strzyzenia .Jestem zawsze zadowolony i chodze... marek marianna - opinia (1) Dziękuję za wspaniałą, przemiłą obsługę: kreatywność, staranność, porady ze... marianna dobrze (1) Bardzo miła obsługa, strzyżenie wg życzenia... Bez zastrzeżeń. Cena... myślę... Michał to była pierwsza i ostatnia wizyta w tym salonie!!! (1) totalna beznadzieja!!! starsza dość szczupła fryzjerka najpierw umyła mi... Angelika Totalna porażka (1) Nie polecam nikomu wizyty w tym salonie. Trafiłam na panią fryzjerkę, która... ANia