Dorota

Fryzjerzy

Gdańsk, Kołobrzeska 41C

Niezadowolona! (3) Pani fryzjerka (blondynka) zrobila mi wielki kołtun na glowie i nie umiała go... Kasia Polecam obsługę przez Pana Marcina (1) Jeżeli jakiś facet chce być porządnie obstrzyżony i do tego posłuchać rad... Marek Tragedia (1) Jeżeli chcesz miec zniszczone włosy i humor, najlepszym wyborem bedzie... Katarzyna S.
pierwszy raz w życiu wyszłam z płaczem od fryzjera (1) Jako mocno dorosła osoba pierwszy raz w życiu wyszłam z płaczem od... ade Wysoka cena, niska jakość (1) Czułem się jakbym był strzyżony w jakiejś szkółce fryzjerskiej. Zero polotu,... Piotr H Wszystko super (1) P. AGNIESZKA-Bohaterka moich włosów :) Z pseudo brązowo zielonych na piękny... Sylwia Omijać szerokim łukiem (1) Miałam do czynienia z dwiema fryzjerkami z tego "zakładu". Z obu nie jestem... Kasia Gdańsk Alfa Salony fryzjerskie Dorota (1) Po dzisiejszej wizycie, strzyżenie męskie, nie polecam. Jakość usługi była... Łukasz Żaneta - opinia (1) Podcięcie końcowek, 30minut na fotelu i wydane 75 zł. Cena nie jest warta... Żaneta Sandra (1) Obsługa rewelacja naprawde w wykonaniu Pani Sandry!!!Zalamany jestem ze... Klient Niestety brudno w salonie (1) Największą bolączką salonu jest przemiał jak na akord, co domyślam się, że... Klient Sandra, Aneta i Marcin - po prostu profesjonalnie. (1) Sandra, Aneta i Marcin - bez dwóch zdań fryzjerzy, którym warto zaufać. Pewne... Przemek Sempruch za drogo (2) Nie jestem zadowolona z usług tego salonu. Oczekiwałam czegoś więcej...... Małgosia Super (1) Pierwszy raz trafiłam do Pani Sandry na podciecie końcówek,naprawila moją... Klaudia OH i.... SUPER!!! MEGA Zadowolona:-) (2) Nie jestem skłonna wystawiac opinie, no chyba że mnie ktoś doprowadzi do... Karina Super-strzyżenie 100% zadowolenia! :D (1) Wspaniała atmosfera , przyjazna i bardzo miła obsługa. Najbardziej polecam... Adam p.Agnieszka (1) Witam.Wlosy średnie i grzywka o której wielokrotnie informowalam, ze trzeba... x fajnie fajnie (1) nie no, tak szczerze to fajnie, polecam Pana Marcina Pozdrawiam z rodziną niektoinny pozytywna (1) niepowtarzalny klimat i usługa na najwyższym poziomie Kasia.O zawsze zadowolona (1) Przychodze regularnie co 2 m-ce ,mój mąż raz w m-cu, jestesmy bardzo... Magda