Operacja powiększenia piersi (2) Jestem bardzo zadowolona. Pani doktor idealnie dobrała rozmiar biustu do... Ola Polecam dr Karolinę Kondej (1) Polecam , niesamowita precyzja, doskonałe fachowe porady, przesympatyczna... Hanka Korekta uszu (1) Witam, w styczniu 2017 Pani dr. Karolina Kondej przeprowadziła zabieg korekty... Magdalena
Plastyka gornych powiek (1) Polecam - zabieg przeprowadzony bezbolesnie i precyzyjnie w milej... Anita Plastyka piersi (2) Zbyt mało słów jest aby w pełni wyrazić jak świetnym i cudownym chirurgiem... Izabela Abdominoplastyka + liposukcja (1) Gorąco polecam panią doktor Karolinę. Poszukiwałam kogoś kto pracuje z... Agnieszka POLECAM!!! (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam gabinet dr. Kondej. Pierwszy raz... Magda Korekcja powiek i inne zabiegi polecam !!!!! (1) Wspaniała osoba. Wysłucha ,porozmawia,doradzi.Pierwszym razem byłam... Asia Polecam!!! (1) Dr Kondej - cudowna kobieta, super kontakt i profesjonalizm. Pani doktor... Ania S... Plastyka górnych powiek (1) POLECAM zabieg przeprowadzony precyzyjnie, bezbolesnie w przemiłej atmosferze... Hanka Korekcja powiek górnych- polecam! (1) Na początku roku zdecydowałam się na korekcję górnych powiek. Wybór lekarza... Beata Usunięcie znamion (1) Bardzo profesjonalnie przeprowadzona wizyta, doktor Kondej rzeczowo i z... Dorota Usuwanie znamion, pieprzyków. (1) Od lat przeszkadzały mi spore pieprzyki i znamiona w okolicy oczu, na szyi i... Edyta Plastyka powiek górnych (1) Do korekty górnych powiek przymierzałam się od wielu lat, w końcu udało mi... Ewa Korekcja przegrody nosowej - zabieg (1) 15 Marca miałem wykonywany zabieg przegrody nosowej oraz częściową plastykę... Grzegorz Oj bardzo polecsm (1) Dziś byłam na konsultacji u dr. Kondej. Było to bardzo naturalne,... Ania Polecam zabiegi u dr Karoliny Kondej. (1) Chirurg plastyczny z zamiłowania, gorąco polecam zabiegi u dr Karoliny... Krystyna