Super Przedszkole MISIAKI - polecamy gorąco (1) Nasz syn zaczął chodzić do "Misiaków" jak skończył 1,8. Ze względu na "młody"... rodzice Igora Goraco polecamy Przedszkole MISIAKI!!! (1) Najlepsze przedszkole do którego syn nasz mogl trafic! Panie cudowne,... Mama Misiaka Gorąco polecam! (1) Przedszkole poleciła mi moja koleżanka mówiąc, że Jej synek nawet w sobotę... Ania
MISIAKI - to jest to! :))) (1) Powrót do pracy zapewne nie jest łatwy dla większości mam, ze względu na to,... Iza - mama Mai Gorąco polecamy (1) Nasz synek chodzi do Misiaków od kilku miesięcy. I uwielbia to. Każdej... rodzice Kacperka Rewelacyjne przedszkole (1) Misiaki to nie jest kolejny biznes przedszkolny. To miejsce, które prowadzone... Agata POLECAMY MISIAKI (1) Do Misiaków uczęszczał nasz syn, teraz przedszkolne życie zaczęła tu nasza... rodzice Kuby i Zuzi Od Misiaków trudno wyciągnąć dzieci do domu! (1) Kiedy w zeszłym roku szukałam odpowiedniego miejsca do opieki nad moim... Mama Ula Mamo, czy pójdę dziś do przedszkola ? (1) - tak zaczyna dzień moja 3,5 letnia córka. W sobotę i niedzielę jest... Elżbieta Świetne (2) Mam w tym przedszkolu synka, starsza córka chodziła do dwóch przedszkoli. A... Wojtek Super!!!Super!!! I jeszcze raz super!!!! (1) Polecam z calego serca to przedszkole. Moja corcia zaczela uczeszczac jak... Samantha Z. nie ma co się zastanawiać, każde dziecko POWINNO przebywać w tak dobrej placówce (1) Oczywiście drożej niż w państwowym przedszkolu, ALE !!! taniej niż u niani... mamma mia Przedszkole na 6 ! (1) Pierwszą rzeczą, która ujmuje w zachowaniu Pań w przedszkolu jest podejście... Tomasz To wspaniałe przedszkole :) (1) Do tego przedszkola chodziło dwoje moich dzieci ( obecnie 4 i 5,5 l)... M.W. B.Pniewska - opinia (1) Przedszkole z sercem i uśmiechem, autentycznie zainteresowane każdym... B.Pniewska Szczerze polecam! (1) Moje dziecko chodzi do Misiaków od początku powstania przedszkola i do tej... Iwona P. Polecam (1) Witam! Mój synek uczęszcza do tego przedszkola od dwóch lat. Przez ten czas... Joanna