Pełen profesjonalizm i pierwszorzędna jakość!!! (1) Serdecznie polecam! Pełen profesjonalizm, szeroka oferta i wysoka jakość.... Michał Dziękujemy:) (1) Polecam i jednocześnie dziękuję za wspaniałe, pełne profesjonalizmu i... Rybki POLECAM! (1) Szybki i fachowy serwis, rzetelne podejście do wykonywanej pracy. Ceny... Daria
Nie polecam (4) firma nieprofesjonalna, robota wykonana ale nie bez zastrzeżeń i niechlujnie Mariusz Polecam (1) Potrzebowałam pilnie rolety "na wczoraj" ... Firma BESTPOL wykonała mi je w... Klaudia Jak najbardziej POLECAM !! (1) Namiary na tą firmę otrzymałam od znajomych, którzy z czystym sumieniem... KATARZYNA Drzwi wewnętrzne (1) Miła i profesjonalna obsługa, duży wybór drzwi wewnętrznych, nawet można... Grzegorz Świetna obsługa, super drzwi (1) Polacam super drzwi, szybki montaż, miła obsługa. Realizacja zamówienia... ola i michał Odradzam (1) Na zamówienie czekałam trzy miesiące, by dowiedzieć się, że przez pomyłkę,... Nale FACHOWO I SOLIDNIE (1) Miła i fachowa obsługa. Pomiar dokonany bardzo szybko w godzinach... Mariusz Ekipa (1) Bardzo fachowa ekipa, ktróra montowała u mnie drzi. Panowie Alfred i... zadowolony klient Nie POLECAM (1) Okna bardzo dobrej jakości Amex Bączek) ale jakość usługi wiele daje do... Tomasz Weltrowski Fachowo Rzetelnie no i przede wszystkim NIEDROGO . FRN ;) (1) Polecam ! Dobra firma i z tego co wiem wiele lat na lokalnym rynku.... Janina Drzwi i podłogi Vox (1) Wystawiam 6-tkę - obsługa miła, sprzedawca dokładnie zapoznał mnie z ofertą... Ewa POLECAM! (1) Obsługa fachowo i z humorem doradziła mi produkt, nawet zostałem poczęstowany... Karol J. szybko i profesjonalnie (1) Drewniane drzwi zewnętrzne i wewnętrzne w moim domu prezentują się idealnie!... Monika Nie polecam (2) Wszystkim odradzam po montarzu drzwi zewnętrznych pojawiła się wilgoć. Przed... blady TO SUPER DRZWI. (1) NIESAMOWITE DORADZTWO TECHNICZNE , NIE OPOWIADAJĄ BAJEK JAK W INNYCH... JUREK Szczerze polecam ! (1) Mają bardzo dobre okna - pytajcie o te marki SCHUCO. Sam montaż przebiegł... Magda POLECAM! (1) Polecam model z szybą LSM. Przemiła Pani w salonie doradziła mi własnie ten... Jarosław