Profesonalnie i solidnie! (1) O firmie dowiedziałam się od znajomych, którzy byli bardzo zadowoleni z... Katarzyna Zero znajomości w branży!!!! (2) Zamówiłem w tej firmie drzwi wewnętrzne.... przyjechał sam właściel sklepu,... Zbigniew Olkowski zadowolony klient (1) Obsługa kompetentna,montaż w terminie. Jestem bardzo zadowolona. Michalina
fachowcy (2) firma sprawdziła sie z każdej strony, zarówno w okresie przed jak i w czasie... emu Przestroga dla innych! (4) Przestrzegam wszystkich przed firmą ANTABA! W listopadzie 2009 r firma... niezadowolony klient Drzwi Gerda (1) W dniu wczorajszym miałem montowane drzwi firmy Gerda przez firmę BIS-SERWIS.... Piotr Polecam (1) Witam, Wczoraj zamontowano nam nowe drzwi i postanowiłem podzielić się... Paweł Partacze (2) Okna są dobrej jakości, parapety marmurowe również, ale montaż tych okien i... Jarek Oszukana (1) Witam, zostałam oszukana przez firmę CeDePe. Pomiary zostały źle wykonane a... Dorota Montaż drzwi (1) Profesjonalna obsługa w punkcie sprzedaży. Panowie monterzy bardzo mili,... Joanna Brak szacunku dla klienta (1) Widzę, że moją opinię dzieli kilka osób. Zdecydowałem się na skorzystanie z... Piotr OK !!! (1) Witam, kupiłem i jestem bardzo zadowolony. Miałem mały problem z drzwiami... _dick_ Bruno - opinia (1) Kupiłem drzwi Bolzano (5 sztuk)w okleinie i wejściowe Diament, mojej kobiecie... Bruno Kliencie mamy Cię gdzieś (1) Złożyłam reklamację 2012-03-09 i do dziś (2012-05-10) nikt z entry skutecznie... AZ Absolutnie polecam (1) Zakupiłam okna Drutexu, drzwi zewnętrzne Porta i bramę garażową Bigtor do... Joanna Niestety nie polecam, brak profesjonalizmu (2) Niestety PHU Twój Dom Sławomir Krzemiński nie spełnił naszych oczekiwań.... Bartłomiej Rewelacja (1) Taniej, niż w okolicy, szybko, sprawny montaż, bez naciągania na dodatkowe... kyniugda Polecam wszystkim!!! (1) Bardzo ciekawa, konkurencyjna oferta, dobre ceny, profesjonalna obsługa,... Zuza Panele Balterio, Sensa (1) Bardzo duży wybór paneli, dobrej jakości w przystepnych cenach. Szybka... ttt2 Drzwi wewnętrzne i zewnetrzne (1) Zamówiony kmpl. drzwi firmy PORTA - spory wybór. Realizacja w terminie.... ttt2