Bardzo dobry produkt (1) Drzwi wyglądają bardzo "bezpiecznie", do wyboru miałam dość sporo modeli a... Joanna Drzwi z firmy " La Puerta " są rewelacyjne !!! (2) Wymieniłam drzwi pokojowe i jestem bardzo zadowolona.Super fachowcy,swietne... Sabina reklamacje (1) Dziwi mnie prawie-lekceważący stosunek, do zgłaszanych reklamacji.Drzwi nie... W.K.
Poważna Firma Polecam!!!! (2) Nic dodać nic ując firma powazna, swietnie dba o swoich klientów .Polecam Adam M. JOLA - opinia (1) ŚWIETNA OBSŁUGA MILI PANOWIE. TOWAR DOSTARCZONY ZAWSZE NA CZAS I... JOLA ŚWIETNA HURTOWNIA (1) Uważam że to bardzo dobra hurtownia, przede wszystkim duży wybór... abracadabra themarcin - opinia (1) Miła obsługa dobry dobór towaru i fachowa pomoc themarcin TERMINOWO I DOBRZE (2) Firma La Puerta wykonała mi w mieszkaniu montaż nowych drzwi pokojowych ,... zadowolona klientka OBY TAK WSZĘDZIE!!!! (1) Bardzo dobra hurtownia.POLECAM!!!! gips Bardzo polecam!!! (2) Firma bardzo przyjazna klientowe. Profesjonalna obsługa, rzetelnie i w... Adam M. Ludzie trzymajcie się od tej firmy z daleka (1) Nie będę Wam rozpisywać historii swojego zamówienia. FARSA i DRAMAT.... olecha Dobra jakość (1) Z tego salonu już dwa razy razem z mężem składaliśmy zamówienie. Za... K. Hojska FATALANA FIRMA (1) Fatalna obsluga klijeta,wogole odradzam wszelkie zakupy w tej firmie. art drzwi 5- - obsługa 4 - montaż 3- (1) Same drzwi Porta niezłe - takie jak można spodziewać się za tą cenę. Ale... gamrep P O L E C A M (1) W firmie "P.H.U. FILAR" zamawialismy z mężem w zeszłym roku 9 sztuk drzwi do... A.W Bojarscy