naprawdę warto! (1) Miła i profesjonalna obsługa,krótki czas oczekiwania,szybki i dokładny... marlena i piotr z zaspy Super firma polecam (1) Bardzo dobra firma profesjonalna obsługa terminowa realizacja no i montarz... Rafał Polecam ;-) (1) Witam .. Szukaliśmy dłuższy czas drzwi , odwiedziłam duzo salonów i... Anna
GRATULACJE!!! (1) Zamówienie wykonano b. szybko. Po zainstalowaniu, zakupiony blat okazał się... Andrzej Gotartowski Pracują szybko i dobrze! (2) Bardzo jestem zadowolony-doświadczeni i dobrze pracujacy monterzy. Drzwi... zadowolony klient Polecam (1) duzy asortyment, montaz i obsluga serwisowa godna polecenia amma Niezadowolony (1) ........ niestety obsluga kiepska a jak dojdzie do reklamacji to juz wtedy... Niezadowolony Bardzo polecam (1) naprawde profesjonalne i zrobione na zamowienie drzwi, jesli komus zalezy na... K.S Fachowo i szybko (1) Pomiar, oferta i zamówienie - wszystko w ciągu jednego dnia. Krótkie terminy... Paweł obsługa klienta (2) Zamówienie złożyliśmy bardzo duże: dwia zabudowy wnęk, zabudowa przedpokoju,... Małgorzata m.a. - opinia (1) Fachowa obsługa, terminowość i błyskawiczna reakcja na uwagi - bez słowa... m.a. Nie polecam (1) Firma nie dbająca o klienta.Wielokrotne naprawianie swoich usterek.Bardzo... oksyw Firma godna polecenia!!! (1) Dobre ceny, miła obsługa klienta, profesionalny i fachowy montaż wraz z... Paweł Reklamacje 0 (4) Drzwi Porta całkiem niezłe, ale montaż a raczej jego zakres i uwzględnianie... klient Bardzo solidna firma !! (1) Bardzo POLECAM, naprawdę rzetelna i solidna firma. żadnych problemów z... Marcin_M Nie polecam. (4) Lokalizacja na Przymorzu to na plus, wybor drzwi takze okay. Obsluga nie... magdalena NIE POLECAM! (3) Firma nieprofesjonalna. Nie informuje o UKRYTYCH KOSZTACH, o dokładnym... sk Dla mnie bomba (1) Od 2008 roku korzystam z usłu i zawsze byłem zadowolony, obsługa miła,... Maciej drzwi i podłogi - tylko w Bel-Polu (1) Firma oferuje bardzo duży asortyment z każdego poziomu cenowego... każdy... m.sz DOSKONALI FACHOWCY (2) MONTAŻ DRZWI ODBYŁ SIĘ BARDZO FACHOWO, OBSŁUGA BEZ ZARZUTU, OD PRZEMIŁEJ PANI... ZADOWOLONA KLIENTKA