Bardzo zadowoleni klienci ! (1) Zaczeliśmy od wymarzonej podłogi, którą dostaliśmy u Orła w najlepszej... Grabowscy Drzwi wewnętrze Polskone (1) Firma godna polecenia! Fachowa i sprawna obsługa (w biurze i przez montera). Grzegorz Zdecydowanie polecam. (2) Przede wszystkim profesjonalna obsługa. Miło zaskoczyły mnie Panie - nie... kubonauta
Storem - zamówienie,które ciągnie się w nieskończoność (1) Na początku marca zamówiliśmy 2 pary drzwi wraz z framugami. Dotarły po... Klientka nieporozumienie (2) Drzwi zamówiłam 15.06, z termin realizacji do 30.06.2009. Kilka dni wcześniej... Jola Polecamy! (1) Jak najbardziej podzielamy opinie poniżej. Widać, że w tym miejscu klient... Przemek :-)) (2) Profesjonalnie, punktualnie, sympatycznie. Szczerze polecam. Bożena Bardzo polecam!!! (1) Bardzo polecam wszystkim zakupy w Madera-Art, obie Panie maja wieloletnie... Małgosia Ostachowicz Zdecydowanie polecam (1) Udałe się do Madera Art w celu nabycia drzwi antywłamaniowych do mieszkania.... Wojciech Filip - opinia (1) Sprawnie, tanio, sympatycznie Filip POLECAM! (1) Bardzo miła obsługa, przystępne ceny, szeroki wybór i przede wszystkim bardzo... BB PEłEN PROFESJONALIZM (2) Witam, Prowadzę firmę budowlaną, montujemy w mieszkaniach miedzy innymi... Marek drzwi interdoor (1) zdecydowanie polecam firmę. profesjonalna obsługa, szybka realizacja, świetna... dagmara wilczewska Dobre (1) cena idzie w parze z jakością, przedewszystkim szybka realizacja zamówienia... Adrian w 100% zadowolony (1) W październiku zeszłego roku po długim czasie szukania, przebierania miedzy... Piotr super wybór (1) Dzrw interdoor poleciła mi koleżanka:) Zachwyciłam się dizjanem a przed... Sabina Bardzo zadowolona! (2) Jestem bardzo zadowolona! Trafiłam tu z polecania koleżanki która korzystała... Ania O firmie LA PUERTA (1) Prosze panstwa chcialam podac moja opinie o firmie La puerta z ktorej usug... Elzbieta Barbara B. Polecam (1) Deski podłogowe bardzo dobrej jakości. Bardzo miła i kompetentna obsługa.... Bartosz ... (2) Zamowilismy drzwi w Interdoor za wzgledu na szybki czas realizacji. Po... Agata Gdańsk