montaż (1) co do jakości niemam zastrzeżeń tylko zastrzeżenia mam co do czystości usługi... krzysiek REWELACJA (1) Szukaliśmy drzwi wewnętrznych i zewnętrznych do mieszkania. Trafiliśmy do... Piotr Markiewicz Takiego salonu brakowało w trójmieście (1) Miła, sympatyczna obsługa. Kobitki doradzą, podpowiedzą, ułatwią wybór.... zadowolony
Szybko , sprawnie i solidnie. (1) Firma godna polecenia , bardzo solidne drzwi , obsługa oraz montaz na wysokim... Gregor SUPER (1) Godny polecenia, uczciwy, pełne doradztwo, profesjonalizm, terminowość,... medda Polecamy (1) Profesjonalna i miła obsługa, ceny przystępne aczkolwiek radzimy (jak... Rafał & Iwona Zadowolony Klijent (1) Witam . Zamówiłem 5 sztuk drzwi Dre + kmt zewnetrzne, jestem bardzo... Norbert POLECAM! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa - oddział w Gdyni. Zamówione drzwi - a... J & I Całkowita porażka - wadliwe drzwi i ościeżnica, reklamacja rozpartywana PONAD ROK (2) Ostrzegamy: latem 2008 zamówiliśmy drzwi wewnętrzne POL-SKONE i czekaliśmy 2... Agnieszka Polecam (1) Dziwi mnie wypowiedź Pani Ani o pani z Interdoor, nie wydaje mi się, by praca... Magdalena "MOCNA" EKIPA-WARTA POLECENIA ! (2) DOSŁOWNIE I W PRZENOSNI MOCNA. WYKULI "BEZBOLEŚNIE" STALOWĄ RAMĘ Z... ZADOWOLENI dobra jakość - przystępna cena (1) urządzam nowe mieszkanie w stanie deweloperskim więc szukam oszczędności... Kasia Szczerze Polecam- Zakup Drzwi tylko u Pana Bartosza Rojka!!! (1) Słuchajcie pzreszłam piekło remont skończony mieszkania a tu nadal drzwi jak... Karina Lupińska niekompetentni, nieuczciwi, pazerni (1) Zero kompetencji począwszy od braku podstawowej wiedzy o sprzedawanym... PawełS Świetne drzwi, super jakośc, POLECAM!!!! (1) Duży wybór drzwi,świetne wykonanie i jakośc,fachowa obsługa,drzwi ze średniej... kupujacy zadowolona (1) Kupiłam drzwi Interdoor rok temu i jestem z nich zadowolona. Sa solidnie... M.D. zdecydowanie polecam (1) Kontakt telefoniczny i mailowy naprawdę wzorowy, szybko dostałam szczegółową... lili firma na medal (1) O firmie mozemy sie wypowiadac w samych superlatywach.Przemila... kasia i michal ANTABA=DOBRY WYBÓR. (1) Już od prawie dwóch miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką drzwi... M.K Polecam (2) Profesionalizm najwyższej klasy, polecam!!! zadowolony klient