montaz zamka (1) mowilem sie z firma Witex na wymiane zamka po odbiorze mieszkania od... Marian żenada (1) zamówilismy panele, miały przyjść wczoraj lub dziś, oczywiście nie było, a... anikia trudny kontakt telefoniczny (1) Kontakt telefoniczny bardzo utrudniony z racji nieodbierania telefonów. Tempo... ann
obsługa klienta kuleje (1) Właściwie są dwie obsługi klienta: najpierw Pani w biurze w Gdańsku - bardzo... Winicjusz Lipa, lipa, lipa! (1) Zamawiałem tam parę razy proste elementy, za każdym razem było coś nie tak.... Tomasz Najwyższy poziom (1) Kupiłem w Entrze drzwi i jestem bardzo zadowolony. Drzwi wygladają i... b.zadowolony monia - opinia (1) ok bez problemów monia Polecam, naprawdę warto! (1) Do wykonania telefonu w celu pomiaru do zamontowania drzwi, miła i fachowa... Łukasz A.P. - opinia (1) salon polecili mi znajomi, którzy brali z tej firmy drzwi w zeszłym roku, on... A.P. Serdecznie polecam (1) Współpraca z tą firmą to czysta przyjemność. Kupiłem drzwi wewnętrzne firmy... Paweł Super, super, super ;) (2) Zanim wybrałam La Puerta przeczytałam kilka opini na temat firmy. Uważam, że... zadowolona klientka Polecem !!! (1) Polecam wszystkim współprace z tą Hurtownią. Pełen profesjonalizm, miła... Jolanta Polecam (1) Zamówiłam 9 skrzydeł w okleinie naturalnej, zależało mi bardzo na czasie.... Katarzyna jak najdalej od drefametu (1) o opóźnienich w przyjeździe ekipy klient nie jest informowany, rozbieżne... barlinek Naprawde b. dobre drzwi antywłamaniowe! (1) Mam takie drzwi u siebie i polecam je wszystkim, którzy chcą zabezpieczyć... dziadzia Dlaczego tak drogo? (2) Poszukiwałem drzwi wejściowych do mieszkania i po wizycie na stronie udałem... JanuszEK Polecam (2) Montaż drzwi gerda wykonany w moim mieszkaniu przez firmę la puerta oceniam... Kris Krzysztof - opinia (2) Wysokie ceny w porownaniu z innymi firmami dzialajacymi na rynku. Dla... Krzysztof Naprawdę warto (1) Bardzo profesjonalna firma. Przesympatyczna obsługa. Widać, że to są... Anita Drzwi do mojego domu. (1) Zakupiłem te drzwi ze względu na jakość i ilość proponowanych okładzin i... Hary