ANTABA=DOBRY WYBÓR. (1) Już od prawie dwóch miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką drzwi... M.K Polecam (2) Profesionalizm najwyższej klasy, polecam!!! zadowolony klient Wszystko w jednym miejscu... (1) ... drzwi, podłogi i fachowe doradztwo. No i zero zmartwień. Terminy, godziny... B.Kismanowska
brak odpowiedzi reklamacji (1) drzwi dostarczone z wgnieceniami,w kartonie brak gwarancji i... roman dawidowski zakup drzwi (1) Gorąco polecam tę firmę. Zamówiłem drzwi z usługą wymiany starych. Montaż i... cezary rewelacja !!!!! (1) Nietypowe wymiary otworów w scianach. Sadzilem ze juz nie bede mial drzwi... Piotr Rumia MŁODY,INTELIGENTNY I ZAWSZE USMIECHNIĘTY...POLECAM (1) PROFESJONALNIE I Z WYCZUCIEM DORADZI PRZY DOBORZE STOLARKI DRZWIOWEJ. MIŁE... MAREK.L. POLECAM! (1) Miła i profesjonalna obsługa, szeroki asortyment i szybka realizacja. Godny... zadowolony klient Tragedia (2) Nie polecam nikomu tych drzwi a w szczególności firmy która je montuje.... syszyfka bardzo drogie drzwi, mało profesjonalna obsługa (1) W swojej reklamie Entra obiecuje wykwalifikowanych montażystów oraz... oksana Naprawa drzwi? (1) Masakra Nie polecam nikomu kto ceni sobie normalna obsluge czyli w sumie... zwykly klient NAPRAWDĘ BARDZO SOLIDNA FIRMA!!! "SZWAJCARZY"-RZEC BY MOŻNA! (2) POLECIŁ MI TĄ FIRMĘ KOLEGA Z PRACY: "MÓWI SŁUCHAJ NAPRAWDĘ ZROBILI MI MONTAŻ... ZADOWOLONY KLIENT Z GDAŃSKA Polecam (1) Zamówiliśmy 4 par drzwi w tej firmie, co prawda trzeba było na nie czekać 4... Sylwia Nie cierpie tego co pelne beznadziei. (1) Nie chce oceniac calej firmy ale \"serwisant\" z nr tel ... jest... POKRZYWDZONY Super drzwi, extra miła i przyjazna obsługa, gorąco polecam !!! (1) Dzrzwi naprawdę super i chodź może nie tak tanie jak w Castoramie,to co do... Michał Trybek zadowolona klientka (1) Firmę polecili mi znajomi i nie żałuje.Mają naprawdę atrakcyjne ceny ,a co... karina MASAKRA (1) Nie polecam nikomu. Zamowilismy podloge-pan powiedzial ze bedzie tego i tego... klient jaknajbardziej polecam (1) milo, sympatycznie, panowie od montażu kompetentni , polecam wszystkim ps. a... kasia Polecem (1) Polecam serdecznie współpracę z tą firmą. Realizacja zamówienie wraz z... Tomek Tymański Polecam (1) Polecam, bo tam otrzymałam fachową pomoc przy wyborze drzwi, a mają ich... MS