Bardzo dobra firma (1) Montaż okien zrobiony bardzo dobrze, mają porządne okna w dobrych cenach. Nie... Elżbieta totalna olewka w obsłudze i ewidentne naciąganie klientów (1) Mimo relatywnie interesującej propozycji produktowej zdecydowanie odradzam... zażenowany klient Straszna firma ,Centrum drzwi przesuwanych !!!!! (1) Strasznie naciągają klientów i są nieterminowi . Oskar
Pełen profesjonalizm !!! (1) Witam, jakiś czas temu zamówiłem u nich drzwi do mieszkania, kiedy... Sebastian Warto!!! (1) Profesjonalna obsługa, duży asortyment, fachowe doradztwo, szybki czas... Roman Polecam - Madera Art / drzwi Polskone (1) Fachowa i sympatyczna obsługa, szeroki asortyment, szybki termin realizacji,... Michał Polecamy gorąco firmę Madera-Art (1) Polecamy gorąco firmę Madera-Art To co cechuje usługi świadczone przez tą... Agnieszka i Szymon Polecamy gorąco firmę Madera-Art (1) To co cechuje usługi świadczone przez tą firmę to przede wszystkim najwyższy... Agnieszka i Szymon Beznadzieja!!! Obsługa robi sobie kpiny z klientów. (1) Zamówiliśmy trzy pary drzwi, wartość zamówienia nie mała bo 20 tyś,niestety... Agnieszka POLSKONE + PROFESJONALIZM (1) Gorąco polecam wszystkim. Profesjonalizm, profesjonalizm,... Bogusław Super (1) Panowie od montażu bardzo dobrze znający się na solidnym montażu . POLECAM Krzyś masakra (1) Zakupiłam komplet drzwi do mieszkania w 2008r. Od tamtego czasu reklamowałam... Załamana Po prostu bardzo dobrze (1) Wszystko OK, obsługa bardzo dobra, produkt bez zastrzeżeń Carlos PEŁEN PROFESJONALIZM. (1) Jeżeli zakup drzwi to tylko w Antabie.Przemiła obsługa w sklepie ,znakomite... Marek. Super firma (4) Od dzisiaj jestem posiadaczem drzwi DELTA, jak one będą się sprawowały będę... Kazimierz Gorąco Polecam (1) Profesjonalna obsługa, szybko i sprawnie. POLECAM!!! Piotr K. SOLIDNA FIRMA (2) Korzystałem z usług firmy wstawiałem drzwi i futryny oraz drzwi wejściowe do... roman SUPER FIRMA !! SZCZERZE POLECAM (2) Wymieniałam drzwi wejściowe. Rodzina poleciła mi firmę HJR. Zaproponowali mi... Bozena P Prawdziwi Fachowcy (1) Polecam ten sklepik prowadzony przez bardzo energiczne i rzeczowe Panie,... Sławomir moim zdaniem OK (1) Zamówienie, dostawa i montaż bez zarzutu. Wiedziałem czego chcę, choć... Robert