Goraco polecam (1) Z czystym sercem polecam ta firme/sprzedawce. Montowali mi drzwi Dierre AT3.... zadowolony klient Prawie robi wielką różnicę... (2) Zaczęło się wręcz fantastycznie, Panie bardzo sprawnie, profesjonalnie i... agnes Fatalna obsługa (1) Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Traktują klienta jak petenta! Nie... Klinetka
tanio i na lata (1) Kupiłem 3 lata temu drzwi Entra i do dziś nic się z nimi nie dzieje. Działają... sopocianin Prawdziwi fachowcy (1) Firma godna polecenia. dobre ceny, ładny montaż a w razie usterki żaden... Dawid K. Miłe zaskoczenie (1) Do firmy Entra podeszłam dość sceptycznie. Ciekawe produkty, ale cena...... Dorota najprzyjemniejsze zakupy (1) Robię remont 110 letniego mieszkania w kamienicy. Łatwo przewidzieć, że mam... ted Polecam (1) Polecam Firmę, zamówiłam 3 sztuki DRE, choć czekałam 5 tygodni na drzwi z... Kamila super drzwi na zamówienie (1) WItam szczególnie polecam drzwi. Jeżeli ma ktoś specjalne życzenie odnośnie... Alicja Wurth spory wybór - weseli sprzedawcy (1) Ktoś nam kiedyś polecił ten sklep na Ujeścisku i dawno o nim zapomnieliśmy.... Ala i Marcin Polecam! (1) Fachowe doradztwo i miła obsługa. Zakupy w tej firmie to sama przyjemność. ES Kasia - opinia (1) Usługa (zarówno zakup dzwi jak i ich montaż ) na wysokim poziomie,... Kasia Firma profesjonalna,solidna i terminowa (2) Drzwi antywłamaniowe Gerda TT Plus zostały zamontowane szybko solidnie i... Halina Podhajna Świetny kontakt z firmą! (1) Skorzystaliśmy z usług "Strefy Drzwi" przy okazji montażu drzwi... Sylwia z Gdyni brak słów (1) Od listopada 2010 roku (niemal 4 miesiące) czekamy na oddanie drzwi... AS Klient zapłacił, niech klient się wypcha (2) Podejście do klienta koszmarne. Kontaktowałam się z nimi naście razy, aby... Gigi Pełen profesjonalizm (1) Z pełnym przekonaniem polecam produkty i usługi oferowane przez firmę Madera... Emilia ostrzeżenie (1) Zamówiłem w CeDePe 3 szafy. Do szafy wykonanej z płyty nie można się... Michał POLECAM (1) Witam. Serdecznie polecam firmę A-jeden. Profesjonalna i szybka obsługa.... dr Mateusz ZAWIEDZONY (3) Kupowałem kilkakrotnie. Za KAŻDYM razem coś było nie tak (żle przycięte, brak... Tomala