Drzwi i montaż pierwsza klasa (1) Jak w poprzedniej opinii zamówienie było zrealizowane zgodnie z zapowiedzią... hek superfirma, szczerze polecam (1) Madera Art zaoferowała mi drewniane podłogi i drzwi i muszę przyznać, że od... mieszkanka Moreny Szukamy poszkodowanych przez firmę Entrę (1) Witam, jesteśmy w trakcie przygotowania pozwu przeciwko firmie Entra. W... Miryw
Szybko sprawnie i niedrogo (1) Byłem naprawdę pod dużym bardzo pozytywnym wrażeniem. Sam montaż odbył się... Krzysztof Bardzo porządna i solidna firma! (1) Bardzo porządna i solidna firma! Zamówiłam w tej firmie okna do swojego... Anna Polecam wszystkim firmę Antaba (1) Obsługa w salonie profesjonalna i rzeczowa, krótki termin realizacji... Adam Wszystko OK. (1) Od początku do końca - miło, fachowo i bez nerwów. Drzwi dostępne trzy... Pan z Balkonem zniechecony (4) Byłem w oddziale w Gdąńsku przy ulicy Kościuszki, jednak do puki nie zmieni... marcin Polecam (1) Sympatyczna obsługa, sprawna realizacja zamówienia, polecam nawet tym, którzy... Magda Polecamy w 100% firmę MADERA-ART :-) (1) W salonie tej firmy dokonaliśmy zakupu podłóg, drzwi oraz listew do... Adrian & Marta ... (1) Tragedja. Wszystko żle poszło z nimi od poczatku....nadal nie zakonczyła sie... BYLY KLIENT bardzo zadowolony (3) duzy wybor i dobra jakosc, profesjonalny montaz polecam!! miami better - opinia (1) Polecam salon :). Fachowa, miła obsługa. Przystępne ceny drzwi. Ja wybrałam... better TRAGEDIA!! (1) Szczerze odradzam. W tej chwili jest już 5 tygodni opóźnienia. A salon we... adam fatalna obsługa, beznadziejna firma (1) Dziś mija 7 tydzień od zamówienia i właśnie dowiedziałam się, że mamy czekać... Ania Polecam (1) Fachowa obsługa, wybór drzwi przebiegał w miłej atmosferze. Termin realizacji... Justyna Nie polecam, nieprofesjonalny montaż! (1) Krótki czas oczekiwania i dobre ceny, ale nie polecam innym ze względu na... Prezes Entra (2) fajna firma, mili i przyjżnie nastawieni do klienta pracownicy.Widać że mają... klient może stały Polecam (1) Fachowa obsługa, termin realizacji znośny, montaż w umówionym czasie, szybko... Anna SPECJALISTA & FACHOWIEC (1) Z usług Pana Darka skorzystaliśmy przy okazji montażu wkładek do drzwi... adrian