Dwa Serca

Biura matrymonialne

Gdańsk, Turzycowa 45/31

Zadowolona i zakochana kobieta (3) Parę dni temu zapisałam się do biura,ale nie wierzyłam,że tą drogą poznam... Agnieszka Zadowolona (2) Bardzo serdecznie dziękuje za tego ostatniego Pana, jeszcze nie wiem czy... Agnieszka Polecam (2) Do biura Dwa Serca zapisałam się w październiku 2014r. Podeszłam do tego... Juli
Znalazłam miłość swojego życia (1) Bartka poznałam przez biuro Dwa Serca, urzekł mnie jego piękny uśmiech i... Monia Wielki Pozytyw (1) Parę dni temu zapisałam się do tego biura, trochę sceptycznie nastawiona,... Alicja POLECAM (1) Zadowolona z uslug biura, polecam Julia Polecam (1) Jakiś czas temu zapisałem się do biura, poznałem super fajną kobietę, jestem... Adam Wniebowzięty (1) Witam. Cieszę się że uczestniczyłem w tym wspaniałym biurze i warto było... Robert Polecam wszystkim samotnym (1) Jestem klientem biura już prawie rok. Z usług biura jestem zadowolony.... Artur szczęśliwe małżeństwo (1) Dzięki prowadzącej to właśnie biuro poznaliśmy się z Moniką 3 lata temu. Dziś... Dawid Polecam (1) Jestem pozytywnie zadowolna z usług biura matrymonialnego, polecam wszystkim... Monika 36lat Zachwycony (1) Zapisałem się do biura z rozsądku, ponieważ w miłość przestałem już wierzyć,... Wojtek zakochana (1) Letnia aura zadzialala,. Jestem bardzo zadowolona.w koncu poznalam... romantyczna super ! (1) Jestem zadowolony z oferty biura dwa serca . Duzy wybor kandydatek , szybkie... Marcin POLECAM (1) Biuro godne zaufania. Kasia Szczęśliwa JużNieSingielka. (1) Bardzo polecam. :)))) Dzięki pośrednictwu przemiłej Pani Ani, którą... Aneta Bardzo zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z usług biura, ponieważ skojażono mi właściwego... Beata Zadowolony (3) Z ciekawości zadzwoniłem na telefon z ulotki. Ceny jak na biuro matrymonialne... Waldemar zadowolona (1) Bardzo dziękuję Biuro godne polecenia dzięki profesjonalnym podejściem pani... zadowolona Polecam każdemu kto chce znaleść drugą połówkę (2) Jestem bardzo zadowolona z usług biura, ponieważ spotkałam właściwego... Sylwia