Elephant Club nad Motławą

Restauracje Puby

Gdańsk, Długie Pobrzeże 23

Żenada (1) Lokal w atrakcyjnym miejscu obsługa poniżej przeciętnej uznawani tylko... Anna ...tragedia.. (1) Nie kompetentna obsługa. Dania zimne. To co zamówione nie zjedzone Grzegorz ...tragedia... (1) ... Zdecydowanie nie polecam - jedzenie niesmaczne i tłuste. Obsługa... Agnieszka
Znakomicie!!! (1) Restaracja nie wielka ale za to mila obsługa ktora interesuje sie klientem... Marek swietne koktajle, orzezwiajace, idealnie zrobione (1) Trafilismy do miejsca z dobra nuta orzezwienia. Koktajle, ktore sa w ofercie... Weronika i Igor Tadeusz - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa,bardzo smaczne i pieknie podade w milej... Tadeusz Nieudana kolacja walentynkowa (1) Wraz z moim chłopakiem zarezerwowalismy stolik w tej restauracji na wieczór... gość Zawiedziony (1) Byliśmy z dziećmi i rodziną na obiedzie. Obsługa miła, pozytywnie nas... Gdynianin Aga - opinia (1) Bardzo miła obsługa i smaczne jedzonko, miejsce warte polecenia Aga dorsz mi smakował ale obsługa do bani ... (1) dorsz był w miarę smaczny , ziemniaki twardawe, czas czekania 30 minut co... Mariusz kuchnia do bani (1) w tym tyg odwiedziłem tą restauracje 2 razy. Z pierwszej wizyty byłem jak... pasibrzuch Najlepsza restauracja znajdująca sie nad Motławą ;) (1) Przepyszne jedzenie,przemiła obsługa .Naprawdę polecam ; ) M. Osoba odpowiedzialna w tej restauracji za personel jest chyba ślepa! (4) Chciałam się wybrać z chłopakiem do restauracji. Na Długiej zawsze jest... ja dobre jedzenie za dobrą cene (2) jedzenie bardzo do0bre, ceny przystepne. menu nie skomplikowane. polecam... P.K Pieniądze wyrzucone w błoto (1) Jakość obsługi całkiem niezła, pomijając fakt, że nikt z obsługi nie zna... Michał to naprawde restautracyjka (1) i to w ironicznym wymiarze tego slowa, bo na miano restauracji nie zasluguje.... milena laszkowska dobre jedzenie w przystępnej cenie (1) W ostatni weekend odwiedziłem ze znajomymi tą restaurację i zostałem bardzo... Michał Dno (1) Kelnerki to chyba za kare tam pracują. Panuje tam niemiła atmosfera w dodatku... ja totlna żenada (1) Obsługa najgorsza jaką w życiu widziałam. Pani kelnerka nie znała... tigrapigra Ceny podane w internecie niezgodne z tymi w karcie dań. (1) Bukiet surówek: trochę wiórków pekinki, trochę bialej kapusty, dwa plastry... prawniczka