GORĄCO POLECAM (1) poleca tę szkołe jak najbardziej, przystepne ceny, super nauczyciele. Zdałam... KASIA Serdecznie polecam :) (1) Serdecznie polecam ten ośrodek szkolenia :) Zajęcia teoretyczne były bardzo... Katarzynka Prawo jazdy kat. C (1) Witam i chciałbym zachęcić wszystkich przyszłych kierowców którzy chcieli by... Mirosław Lewandowski
Zadowolona (1) Jestem zadowolona z poziomy nauczania zarówno teorii jak i praktyki.... Mała Mi Zdałyśmy za pierwszym razem :) (1) Zarówno ja, jak i moja kolezanka zdałyśmy egzamin kat "B" w tym samym... już kierowca :) Ogromne podziekowania dla Marka D. (1) Jak najbardziej polecam OSK i przesympatycznego instruktora Marka D. Super... Gosia R. Polecam (1) Polecam naprawdę super OSK jestem bardzo zadowolony Bardzo miło było spędzić... Polecam ośrodek expert (1) Polecam ośrodek expert bardzo mila i wesoła atmosfera .Serdecznie dziekuje... Asia K. Bardzo dobra szkoła nauki jazdy! (2) Polecam wszystkim ktorzy chcą zdawać na prawo jazdy! Szczególne... Jaro serdecznie polecam instruktora Marka!!!! (1) Kurs robilam w innym osrodku, czego bardzo zaluje, jednak dzieki kilku... Maja super! (1) poleca te szkołe jak najbardziej, przystepne ceny, super nauczyciele a w... anonim Jak najbardziej! (1) Bez dyskusji polecam tą szkołę każdemu, kto chce zdać prawo jazdy, czy... Liza Gorąco polecam szkołę Expert i instruktora Grzesia!!!!! (1) Przeniosłam się do Gdańska po sromotnej klęsce w Elblągu. Musiałam uczyć się... madzia :) (1) Jak wiadomo, dobrą atmosferę tworzą ludzie... A jak atmosfera dobra, to i... maja :) (1) Polecam ten ośrodek ze względu na profesjonalistów, którzy go prowadzą, a... Agnieszka Expert nazwa mówi sama za siebie ;) (1) Polecam wszystkim!!!, ośrodek profesjonalny, poziom nauczania na najwyższym... Cezario ;) :) (1) ogólnie pewnie mi się za to dostanie, ale muszę powychwalać mojego... Nadia Prawidziwi Ekseprci ;) (1) Zajęcia teoretyczne minęły w miłej atmosferze. Pan Leszek skutecznie potrafił... Olcia ;) Expert jest super (1) Polecam osk-Expert. Cała ekipa instruktorów jest super... Miałam okazje... Daria Pozytywnie (2) Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia w tym osrodku. Atrakcyjna cena oraz... Daniel