Podziękowania (1) Nie będe polecać bo myślę, że podziękowania zrobią to za mnie! :) Bardzo... Marta Nowa :P - opinia (1) Jeżeli ktoś się zastanawia i ma jakieś wątpliwości, co do wyboru osk - to... Nowa :P Axel - opinia (1) Dobra nauka za niską cenę. Jestem absolwentem tej szkoły i muszę powiedzieć,... Axel
Nauka Jazdy - Kategoria C+E (1) W związku z tym, że do egzaminu pozostały mi dwa tygodnie a szkołą, w której... Sławek Świeżo po egzaminie:) (1) Gorąco polecam!!! Jeżeli już się ktoś zdecyduje o podjęciu próby zdobycia... Mario najlepsza szkola nauki jazdy w trójmieście!!! (4) witam wszystkich i zachęcam planujacych,zapisanie sie na kurs prawa jazdy do... Piotrek GORĄCO POLECAM !!GRZESIA!! (2) "Włączenie kierunkowskazu ujawnia wszystkim Twój zamiar wykonania manewru.... Pati POLECAM ;) (1) Przed 3 egzaminem wykupiałm 6 godzin dodatkowych jazd. Cały kurs robiłam w... Marta SUPER!! (1) same 6, polecam! Zajecia teorytyczne z p. Leszkiem bez przysypiania, z... Tomasz Pe polecam ta szkołe (1) ja swoje godziny ułożyłem z instruktorem, potem trochę mieszałem,... Piter. K Przyjemny tok nauczania (1) Pełny profesionalizm w trakcie nauki. Bardzo fajna teoria ale praktyka to... Bazil Polecam (1) Fachowa nauka godna polecenia. Praktyczny egzamin zdałem za pierwszym razem.... Arek Szmuk - opinia (1) Błyskawiczna teoria, pan Leszek poruszał tylko ważne tematy. Trafił mi się... Szmuk Absolutni "Experci" (2) Najlepsza szkoła w Trójmieście jaka może być:) Za bardzo przystepną cenę,... Ola Profesjonalizm :):):) POLECAM !! (1) Zajęcia teoretyczne przeprowadzone na najwyższym poziomie praktyke miałam z... Adrianna serdecznie polecam (1) szkoła rewelacyjna nieprzypuszczałam że prawojazdy tak.b mozna zrobic w tak... Daga Jak to było ze zrobieniem prawa jazdy kat. C i C+E ?! (1) Witam wszystkich ! Znalazłem tą szkołę jazdy w internecie. Ot tak po... MICHAŁ KUŚMIERZ Polecam na kat. A (1) polecam tym którzy chcą robić kat. A. Ceny przystępne. Pan Leszek bardzo... Paweł Polecam! (1) Nie przechodziłam kursu w Expercie, tylko w innej szkole. Instruktor (Bartek)... Emilia Dziękuję (1) Wszystkich swoich znajomych zachęcam do korzystania z usług Experta - macie... agnieszka jankowska