GORĄCO POLECAM!!! (1) Gorąco polecam OSKEXPERT !!! bardzo przystępna cena, świetna... Grazyna Strzał w dziesiątkę!!! (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, życzliwy stosunek do kursantki :) W... Magda POLECAM :-) (1) Bardzo polecam OSK EXPERT. Profesjonalne podejście, wysoki poziom nauczania... Ola
POLECAM !!! (1) Jeździłam z Leszkiem (pozdrawiam ;)). Profesjonalizm, poczucie humoru i... Sylwia nauka jazdy (1) Jeżeli ktoś zamierza podchodzić do egzaminu na prawo jazdy powinien zostać... Krzysiek Kat. A ! (1) Plac - z Leszkiem, który zawsze czuwa, dobrze radzi, ale również gani i każe... Basia Podziękowania dla Szymona (1) Zrobienie ze mnie kierowcy było nie lada wyzwaniem szukałam swiatel... Lidia Gorąco polecam ;)) (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców, do jakiego mogłam trafić ;) Jestem... Marlena Expert = Ekspert (1) Miałam to szczęście, że trafiłam na p.Wojtka Nowaka.Najlepszy instruktor pod... Natalia-Emilia goraco polecam (1) bardzo dobra szkoła, rzetelne przygotowanie do egzaminu, najnizsze ceny, egz... D. Cudowna szkoła jazdy (1) Bardzo dobra szkoła jazdy, wszystko jest świetnie zorganizowane,obsługa... Ola K. EXPERT to najlepsza szkoła jazdy! (1) Teoria wyłożona jasno, miło i sprawnie. Najważniejsze jednak są jazdy. Mnie... Agata P. Kat C zdana za pierwszym razem! (1) Polecam wszystkim, którym zależy na konkretnej, szybkiej obsłudze.... Maciej Kępa opinia (1) Ogólne wrażenia: Czas trwania kursu bardzo szybki. Teoria przeprowadzona... Agnieszka Sebastian.P---OPINIA... (1) Polecam OSK EXPERT wszystkim przyszlym kursantom.Profesjonalna i zetelna... SEBASTIAN P. Serdecznie polecam - kat. B (1) Jak inni, także ja jestem bardzo zadowolony z kursy, teoria przedstawiona... Paweł M. Tanio i bardzo dobrze (1) Poleciłem ten ośrodek dwóm moim kolegom ( którzy są w trakcie kursu ) oraz... Patryk 1200 znaków to za mało... (2) Swoją przygodę z nauką jazdy zaczęłam bardzo dawno temu, a skończyłam 23... Izabela !!!!!!!!!!!!!Gorąco Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) OSK-Expert to bardzo dobry ośrodek. Teoria przeprowadzona profesjonalnie,... zadowolona UWAGA ! ! ! (1) Najbardziej wypasiony ośrodek na 3mieście! Lepszego na pewno nie znajdziecie!... SL@WO