serdecznie polecam OSK-EXPERT (1) Serdeczne podziękowania dla p.Wojtka Nowaka za profesjonalne przygotowanie do... Wiesia P. Polecam (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, szybki kurs ,dużo materiałów. Polecam pana... jacek UWAGA!!! UWAGA!!! Od zera do kierowcy rajdowego w 2 miesiące ;> (1) SERIO. ;> Po zajęciach z Piotrem Dzióbkiem xD (praktyka) nie ma możliwości... Paulina S.
EGZAMIN ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM !!!!!!! (1) Egzamin zdałem dziś , dzięki Panu Wojtkowi Nowakowi, który bardzo dobrze mnie... Krystian Przemek - opinia (1) Polecam wszystkim, C i C+E za pierwszym razem, bez problemu. Szkolenie na... Przemek TYLKO I WYŁACZNIE EXPERT I SŁAWEK! (1) jak najbardziej tak! tylko Expert i tylko Sławek! najlepsza szkola i... juliusz Super, super, super! (1) Polecam wszystkim jak najbardziej O.S.K Expert a w szczególności instruktora,... Ewelina P. Podziękowania dla P. Wojtka Nowaka!!! ;-) (1) Profesjonalne, a zarazem luźne podejście do zajęć. Uważam, że zostałem... Karol Polecam! (1) Ośrodek wybrałam, kierując się opiniami na portalu oraz ceną i .. muszę... Hania POLECAM!I DZIĘKUJĘ MOJEMU INSTRUKTOROWI.... (1) Pan Piotr Dzióbek-tak,to mój instruktor!Czytałam parę komentarzy na jego... ULA.T. Zdałam za 1 razem (1) Super-jazdy z Iwoną, ale wszyscy instruktorzy na placu są zawsze chętni, żeby... magda NAJLEPSZY OŚRODEK W GDAŃSKU !!!!! (1) ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!! bez żadnego problemu i bez stresu A... Kasia Brdzo polecam! (1) Grzegorz Gwiazdowski jest mistrzem i dosłownie cudotwórcą :) Przyszedłem do... Arek POLECAM KONIECZNIE!!!!!! (1) Polecam osk"EXPERT" posiadaja swietnie wyszkolona kadre instruktorów swietnie... Lukasz121288 expert (1) Jestem zadowolony z jazd z Mirkiem. Ma na prawde profesjonalne podejście.... Robert SUPER HIPER BARTEK (2) Powiem krótko , robiłam kurs w innem osrodku na E , oblałam 2 razy ,... Kaczor Zdane za pierwszym podejściem, profesionalne podejście do kursanta. (1) Zdałem za pierwszym razem. Bardzo dobrze jest przekazywana wiedza, sprzęt na... Mariusz Rutkowski polecam (1) mila atmosfera. naprawde bardzo profesjonalny osrodek. polecam wszytskim! kursant ZA PIERWSZYM RAZEM !!! POLECAM!!! (1) Gorąco POLECAM, zajęcia teoretyczne przebiegły w bardzo miłej atmosferze,... Kuba ŚWIETNY OSK! (1) Szczerze polecam wszystkim, profesjonalne przygotowanie w przemiłej... Karolina K.