Polecam (1) elegancko, z****iscie, szybko, profesjonalnie, zdalem prawo jazdy kat. C za... Malik Patrycja - opinia (1) EXPERT pierwsza klasa:)) świetne wykłady z Panią Patrycją, a jazdy jeszcze... Patrycja Bardzo dobra szkoła (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu (zdany za pierwszym podejściem), a co... Ania
satysfakcja w stu procentach :) (1) Dzięki świetnej kadrze zdałam egzamin, a myślałam, że to nie możliwe :)... Justyna T. Egzamin kat B (1) Bardzo dobre przygotowanie z teorii oraz świetny instruktor Sławomir... Krzysiek jeśli C+E to tylko w OSK EXPERT !!! (1) Gorąco polecam kurs prawa jazdy na kat C+E w OSK EXPERT !!! W trzy miesiące... Marcin :) (1) Zdałem za pierwszym razem. !!!! Dziękuję Leszkowi, Patrycji i Iwonie. Bardzo... Jakub Załam za 1 razem !!! (1) Polecam naprawdę, nauczą każdego jeździć ! Bardzo dużo nauki na trasach... Justysia D. Serdecznie Polecam (1) Pełen profesjonalizm, świetni instruktorzy - szczególnie polecam p. Patrycję... Ola :) (1) Polecam Ośrodek EXPERT!!! To był świetny wybór. :) Zdałam za pierwszym... Asia K. Egzamin zdany za pierwszym razem ;) (1) Polecam instruktora Sławka dzięki niemu to wszystko wyszło za pierwszym razem... Patryk egzamin zdany za 1szym razem!!!! (1) POLECAM!!! wczoraj zdałam egzamin :))) Patrycja, która prowadziła wykłady,... Ania z Żabianki 1 pierwszym razem zdane 1 kategorie ! (1) Polecam każdemu ten o .s . k ! 2 kategorie zdane za 1 razem ! to się nazywa... Patryk Wielkie podziękowania i polecam! (1) Wielkie podziękowania i polecam z całego serca ten ośrodek do nauki.... Bartosz Super!! Polecam!! (1) Bardzo dziękuję całej ekipie Experta! Świetne zajęcia teoretyczne, a... Marta zdane za 1 razem;] (1) Polecam gorąco szybka i sprawna obsługa;] Polecam równiez Szymona z ktorym... Norbi Zdane za 1 raze!!! (1) Szkolenie przygotowało mnie na zdanie teorii w 100% poprawnie. A dzięki Panu... Jakub Nakielski prawko zdane za pierwszym razem (1) pozdrowienia dla Grzegorza Ch!!!:) Ala Polecam! (1) I udało się zdałam co prawda za 2 razem, ale to stres ;p Jazdy miałam z Panem... Iza C. Polecam kat. C !!! (1) Polecam Expert-a wszystkim osobom które zastanawiają się nad wyborem szkoły... W.W