Polecam! (1) Jestem już po egzaminie na kat. A. Zdałam przy pierwszym podejściu :) Atuty:... Nat DZIĘKUJĘ EXPERTowi (1) Przede wszystkim podziękowania należą się mojemu instruktorowi SZYMONOWI -... Gosia Egzamin zdany za pierwszym razem:) (1) Mój pierwszy i ostatni:) egzamin zdałam wczoraj, co jest zasługą w duuuuużej... Olga
"profesjonalizm i efektywność nie muszą dużo kosztować" (1) Bardzo przyjazne podejście do wykładanej nauki, elastyczne godziny jazd i... Bartosz Super extra czad !!! (1) Dziś zdałam za PIERWSZYM razem :) Wszystkim polecam ośrodek szkolenia Expert... Anna Expert wymiata! (1) zaczynałam od totalnego zera, a skończyłam na pozytywnym wyniku za pierwszym... anzam Polecam ten ośrodek (1) Wszystkim polecam O.S.K Expert ze względu na jakość nauczania i cenę.... Mariusz R. JAK NAJBARDZIEJ POLECAM!!! (1) Kurs przebiegał bardzo sprawnie. Wiedza została przedstawiona w przystępny... Marta N JESTEM NA TAK !! (1) Polecam bardzo bardzo. W szczególności instruktora mr. Leszek Went ;) Kermitowa WIELKIE PODZIĘKOWANIA :)) (1) Serdeczne podziękowania dla wspaniałego instruktora Leszka Wendt!! Dziękuję... Joanna Podziękowania (1) Dzięki mojemu instruktorowi zdałam za 1 razem ! Był Nim Leszek Wendt i bardzo... Ania Ł Świetny ośrodek! (1) Kurs prowadzony przez ośrodek Expert oceniam jako bardzo profesjonalny i... pavel Polecam ten OSK! (1) Ośrodek Szkolenia Kierowców Expert, jak sama nazwa wskazuje - jest ekspertem... Łukasz M EXPERT - Ośrodek Szkolenia Kierowców-NAJLEPSZY W GDAŃSKU!!! (3) Szkoła godna polecenia. Pełen profesjonalizm zarówno jeśli chodzi o... KRYSTIAN Bardzo szybki kurs- polecam (1) Kurs przebiegł bardzo sprawnie, teoria przeprowadzona w ciekawy sposób... Kasia POLECAM! (2) Po 10 latach od szkolenia w innym OSK i 3 nie zdanych egzaminach zapisałam... Bask nie polecam (12) niestety 2 egzaminy i 2 oblane , po prostu nie nauczyli mnie obsługiwać... kiler-1977 POLECAM ! (1) Dołączam się do pozytywnych opinii. Z pierwszym instruktorem nie mogłem... Michał A. również polecam ten ośrodek :) (1) teorie miałam jako w kursie przyspieszonym i poszło szybko, zwinnie i super... anonim polecam (1) Naprawdę warto postawić na OSK EKSPERT, pozdrawiam Pana Mirka, z którym nie... Daniel