jak najbardziej polecam !!! (1) wykłady nie były nudne wręcz ku mojemu zdziwieniu bardzo ciekawe i... Aneta Kat. B (1) Bardzo polecam osk "EXPERT", świetna szkoła i fachowa kadra.Teoria z P.... Agnieszka K. Serdecznie polecam!!! (1) Polecam wszystkim kursantom szkołę nauki jazdy Exspert, gdyż posiada bardzo... Piotr
Super sprawa... (1) gorąco polecam :-) Robiłem dwie kategorie (A i B), do obu byłem swietnie... jarek L. Moja opinia (1) Witam, pewien czas temu poszedłem do innego osk (R._K.) i zacząłem się uczyć... Adam F. KAT C -EXPERT TO NAPRAWDĘ DOBRA SZKOŁA NAUKI JAZDY!!! (1) ZDAWAŁEM NA PRAWO JAZDY KAT C (zdałem za 2-gim razem )ale muszę... RADEK.O. GORĄCO POLECAM (1) bardzo miła atmosfera zarówno na teorii i podczas jazd (pozdrowienia i... Agnieszka gorąco polecam:) (1) Chciałbym gorąco polecić experta, gdyż moim zdaniem są najlepsi!!Bardzo dobra... zadowolony GORACO POLECAM !!!! (2) Jestem bardzo zadowolony że wybrałem OSK EXPERT! Mój instruktor pan Wojciech... Michał moja ocena?? 216548798653465749846534/6!!!!!! (2) Jestem bardzo zadowolony z poziomu nauczania a jeszcze bardziej z oferty... Rafał Ch. Najlepszy ośrodek w trójmieście (1) Moim zdaniem OSK "EXPERT" to zarazem profesjonalny jak i bardzo efektowny... Dawid R. Expercki profesjonalizm! (1) Zdecydowanie polecam Experta wszystkim zainteresowanym kursami na wszelkie... Patryk U Polecam! (1) Chciałem podziękować Panu Wojciechowi Nowakowi za to czego mnie nauczył.... Sebastian W. Zdecydowanie zdecydowanie (1) Doskonałe przygotowanie teoretyczne i praktyczne,miła atmosfera i pełny... Krzysztof Zdecydowanie POLECAM! (1) Przy wyborze ośrodka kierowałam się oczywiście położeniem i ceną,ale również... Agnieszka Zdecydowanie (1) Najmilej wspominam instruktora (pozdrawiam p. Mirka). Poza niewielką liczbą... Piotr Polecam experta! (1) Bardzo polecam OSK Expert, a w szczególności Pana Wojtka, bardzo solidny... Alex Zdałem za pierwszym razem! Polecam Experta! (1) Serdecznie polecam OSK Expert, a w szczególności Pana Wojtka! Bardzo solidny... Alex :D (1) Gorąco polecam ośrodek EXPERT :) bardzo przystępna cena, świetna lokalizacja... Paulina Brzeska Maciek - opinia (1) Szybko, tanio i SKUTECZNIE!!! Szczególne podziękowania dla mojego instruktora... Maciej