Niezawodny wybór (1) Witam. Wybrałem tą szkołę głównie ze względu na cenę i bezproblemowy dojazd i... Jacek Same superlatywy! (1) To był chyba najlepszy przypadkowy wybór jaki miałam - zaczynając od ośrodka,... Ula K. POLECAM!!! (1) Zdałam ,polecam wszystkim ośrodek EXPERT,wysoki poziom nauczania,przystępna... Danka
Expert wśród ekspertów =) Szczerze polecam! (1) Zastanawiacie się nad wyborem ośrodka szkolenia kierowców? Nie traćcie więcej... Sylwia J. Zdałem prawko C+E za pierwszym razem, GORĄCO POLECAM!!!!!!!! (1) Zdałem prawko C+E za pierwszym razem, jest to przede wszystkim zasługa mojego... Łukasz Więckiewicz Polecam OSK Expert (1) Polecam bardzo OSK Expert. Na kategorię C 100% zdawalności o ile pamiętam i... Karol NAJLEPSZA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE!!! (1) Polecam z czystym sumieniem i choć nie zdałam od razu (bo zżerał mnie stres)... Anusia Serdecznie polecam !!!!!!! (1) Chcialbym wszystkim polecic a takze zachecic do rozpoczecia kursu wlasnie tu... Mateusz Kiman Zdałem za pierwszym i już śmigam legalnie na moim moto :-) (1) Robiłem kurs na kat A w OSK Expert wiosną tego roku, zdałem za pierwszym... Wojciech Truszczyński POLECAM!!! (1) BARDZO POLECAM TEN OŚRODEK, NIE DOŚĆ ŻĘ JEST TANIO TO NA DODATEK DOBRZE UCZĄ,... NATALIA Zdałam za pierwszym razem :) (1) Serdecznie dziękuję Panu Leszkowi:)Szymonowi i Panu Wojtkowi :) to dzięki Nim... Sandra Gorąco polecam. (1) Na własne życzenie kurst trwał tak długo, nie śpieszyło mi się z prawem... Gonia SERDECZNIE POLECAM!! (1) polecam ośrodek szkolenia kierowców EXPERT!! Nauki teoretyczne trwały bardzo... kati Polecam !!!! (1) Dzięki Markowi zdałem prawo jazdy kat. b :). Było to już moje 4 podejście ale... Piter Zdalam za pierwszym razem :)) (1) Polecam!!!!!!!!! caly kurs super!!! cudowny instruktor dzieki ktoremu zdalam... Sylwia Zdałem prawko na kat. C za 1 razem (1) Zdałem prawo jazdy kat. C za 1 razem.Głównie zawdzięczam to Instruktorowi... szlachcic Polecam (1) Super szkoła, polecam wszystkim wybierającym się na kurs! Moim instruktorem... Emila "Expert" w nauce jazdy (1) Tak jak kolega niżej polecam "Mistrza" instruktora Grzegorza G. Pełen... Kamil T. ___EXPERT___ to prawdziwy ___EXPERT___C+E___ (1) Co tu dużo mówić po prostu SUPER !!! Mistrz instruktor Grzegorz... Piotr O. Naprawde Profesjonalna Szkola Nauki Jazdy (1) Naprawde polecam OSK EXPERT!!!! Dzieki Markowi nadal wierzylam w siebie mimo... Kursantka