Wymagający i najlepszy instruktor ... (1) Witam Chciałam zachęcić wszystkich szukających i niezdecydowanych przyszłych... Aleksandra D. Sopot Szczerze polecam ten ośrodek :) (1) Myślałam, że nie nadaję się na kierowcę, bo dawno dawno temu miałam już swoje... Ania SZCZERZE POLECAM (1) Dzisiaj zdałam egzamin kat. B, za pierwszym razem! było to możliwe dzięki... Mariola - Kursantka Zagadka ;)
Polecam (1) Bardzo polecam ten ośrodek - najniższa cena w trójmieście, a poziom... Daniel Polecam Pana Piotra na instruktora (1) Witam! Zdecydowanie mogę polecić OSK "EXPERT" i Pana Piotra jako instruktora.... Monika Adela - opinia (1) polecam innym szkołe, naprawdę dobrze uczą, z beztalencia drogowego potrafia... Adela Naprawde serdecznie polecam:) (1) ... Więc zacznijmy od tego, że jestem tzw. "ciężkim przypadkiem":)Do szkoły... Aneta POLECAM (1) Wszystko super,zdalam za pierwszym razem,polecam kazdemu Zwlaszcza jazdy z... Ola Polecam każdemu! (1) Teoria przeprowadzona szybko i jak na teorie dość ciekawie :) Jazdy z... Kuba :) (1) Naprawdę Polecam!! Bardzo fanie prowadzone lekcje teoretyczne na których czas... Karolina Polecam ! (3) Polecam, zwlaszcza jazdy z panem Szymonem, ktorego podziwiam za ogromna... Ag. Ta szkoła to był dobry wybór! (1) Ośrodek szkolenia kierowców "Expert" wybrałam sugerując się przede wszystkim... Edyta SERDECZNIE POLECAM (1) Wybitnie profesjonalny ośrodek szkoleniowy, wszystko zostało mi dokładnie... Elżbieta S Michał Starosz- opinia (1) Nie chcę oceniać szkoły bo to ocena byłaby subiektywna. Każdy niech decyduje... Joanna Podziękowania dla Pana Radka (1) Witam! Polecam tę szkołę nauki jazdy gdyż panuje tam miła atmosfera,poziom... Krzysiek CHCESZ ZDAC ZA PIERWSZYM RAZEM? IDŻ DO SZKOŁY - OSK EXPERT !!!!!! (4) REWELACYJNA SZKOŁA !!! POLECAM WSZYSTKIM - ZAJĘCIA TEORETYCZNE JAK I... MACIEJ K. Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do tej, a nie innej szkoły. Bardzo... Karolina Magda E. - opinia (1) Jest to najlepszy ośrodek w trójmieście. Teoria chodź wszyscy narzekają jest... Magda E. Super ośrodek (1) Bardzo polecam wykłady prowadzone z panem Wojtkiem były bardzo dobrze... Madzia Edyta - opinia (1) Najwyższy poziom teorii wykładany przez Pana Leszka Midura oraz niezapomniane... Edyta