polecam :) (1) bardzo przyjazna szkoła, od teorii po praktykę. Teorię miałam z panią... Maniana OSK Expert (1) Polecam ten ośrodek nauki jazdy, a szczególnie instruktora Pana LESZKA WENDT... Kursantka SZCZEGOLNE PODZIĘKOWANIA DLA LESZKA WENDT ; o ] (1) Witam wszystkich i polecam szkołe EXPERT - rewelacja !! Szczególne... Hania P.
Podziękowania dla Leszka Wendt (2) Witam wszystkich, szczerze polecam szkołę EXPERT, rewelacyjna pod każdym... Kasia P. EXPERT - nie tylko z nazwy! (1) Gratuluję p. Leszkowi doboru profesjonalnej kadry do swojej szkoły. Dzięki... Maria Zasłużona pozytywna opinia. (1) Uczęszczałem na kurs szkoleniowy do tego Ośrodka. Mają rozsądne terminy... densembyou POLECAM! (2) Najlepsze szkola w trójmiescie! polecili mi ją znajomi,ktorzy tez tam... Grzegorz S. POLECAM (1) Świetna szkoła, zdałam za pierwszym podejściem. Pani Iwona to przykład ideału... Natalia SERDECZNIE POLECAM (1) Skorzystałam z usługi szkoły "Expert" ze względu na niską cenę kursu oraz... Natalia Szczerze polecam! (1) Polecam nauke jazdy w tej szkole. Przed kursem nie mialem pojecia o... Damian POLECAM! (1) Egzamin zdany za pierwszym podejsciem , co jest zaluga profesjalnego... Paweł polecam (1) Zdałam prawko za pierwszym razem ,więc to chyba mówi samo za siebie! :P POLECAM (1) EXPERTA wybrałem dlatego że miałem blisko na teorie i kolega polecał ten... Maciek czy nauczą jeździć kompletnego laika? (1) jak w temacie., laik Pozdrowienia dla Pana Radka!! (1) Polecam ośrodek szkolenia kierowców Expert. Doskonale przyswoiłam wiedzę... Marta Pozdrowienia dla Pana Radka (1) Serdecznie pozdrawiam Pana Radka i dziękuje mu za mile przjeżdzone 30h.... zygzag Zdecydowanie POLECAM !! (1) Witam, chciałabym polecić wszystkim naukę w szkole jazdy EXPERT !! Już drugi... Asia G. - kobieta z benzyną we k Polecam każdemu (1) Polecam tą szkołę a w szczególności pana Radka który wspaniale uczy jak i... Tomasz Podziękowania dla Pana Radka! (1) Szczerze polecam naukę w szkole jazdy Expert, a w szczególności instruktora... Paulina Szkoła Godna Polecenia (1) W Piątek (19.08) zdałem egzamin kat. B ( za 3 razem). Szkoła naprawde godna... Adam