Polecam (1) W końcu jest upragnione prawko! Ale z pewnością nie byłoby to możliwe bez... Wiktor REWELACJA (1) Kurs jazdy dostałam w prezencje. Na początku miałam pewne obawy, jednak po... Ania super instruktor.... (1) Witam. Polecam swietnego instruktora z Experta Pana Bolesława Karasia!!!... Tomasz Krzysztyński
ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Z prowadzeniem samochodu nie miałam żadnej styczności, przyszłam do Experta... Wiola z Szarej ;) Polecam w 100% (1) Po 6 nieudanych podejściach do egzaminu praktycznego,myślałem ,ze się po... Marcin polecam (1) polecam wszystkim Experta . bardzo fajna szkoła .cieszę się ze tam trafiłam .... Aneta Polecam!!!! (1) Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do kursanta... Takiej współpracy... KASIA Polecam (1) Polecam Experta innym. fajnie i ciekawie przeprowadzona teoria ,100 %... Adrian Polecam (1) Jezdzilam z panem Marcinem. Jestem bardzo zadowolona z tego osrodka.... Monika POLECAM!! (1) Świetni instruktorzy, jeździłam z p. Iwoną i p. Leszkiem. Nie tylko... Ewa Jeśli nie EXPERT to jak szkoła??? (1) Jedna z najlepszych szkół 100 % perfekcji w nauczaniu świetny kontakt z... Klaudia Polecam wszystkim !! (1) Witam jakiś czas temu odbywałem kurs prawa jazdy na kategorię A w osk EXPERT... Pan Jacek Polecam (1) Serdecznie polecam tą szkołę jazdy. Mili instruktorzy. Pełen profesjonalizm w... Marcin POLECAM (1) Pełne zadowolenie z Experta, polecam wszystkim. Ciesze sie że tam trafiłem,... Patryk polecam:) (1) polecam wszystkim, którzy chcą się uczyć w przyjemnej atmosferze :) W... dorota POLECAM (1) super atmosfera elastyczne godziny wszystko na 1000% .zaliczyłem egzamin za 1... ADAM Małgosia - kat.A (1) Polecam! sprawnie, kompetentnie i przyjaźnie. Przystępując do egzaminu... Małgosia Magda - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy EKSPERT. Kurs przeprowadzony sprawnie i... Magda plecam (1) Polecam Experta innym , bardzo fajny ośrodek cieszę się ze tam trafiłam... Natalia Polecam pana Marcina (1) Polecam tą szkołe, najlepsza w gdańsku, jezdziłam z panem Marcinem;]... Kaśka