POLECAM (1) Miła atmosfera, przystepne ceny i super samochody. Polecam szczególnie... wera ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Expert to naprawdę super szkółka. Zajęcia prowadzone w ciekawy sposób, a... Natalia. Polecem Experta! (1) Bardzo dobra szkoła prowadzona przez miłych i sympatycznych ludzi.... Asia
Opinia o szkoleniu (1) Po ukończeniu kursu i dodatkowych 10 godzinach jazdy w innej szkole myślałam,... Agata z Gdańska TOMEK SUPER INSTRUKTOR !!! :) (1) Expert to super szkoła z rewelacyjnym instruktorem Tomkiem O. na czele!!!.... Laura Zdecydowanie POLECAM! :) (1) Polecam "Experta" i instruktora Tomasza O. !! Jazdy zawsze w bardzo miłej... Aga K. Bardzo dobra szkoła nauki jazdy (1) Pierwsze podejście i zaliczone. Expert to bardzo dobry ośrodek. Pan Radosław... Mariusz R. POLECAM!!! (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy EXPERT. Bardzo fajnie spędziłem ten czas i... Marek P. zdałem za pierwszym razem (1) mój kurs w Expercie to 30 godzin, bez dodatkowych jazd. w ciągu tych godzin... Grześ Super (1) Szkoła solidna i porządna. Udzielają wszelkich potrzebnych informacji -... zły czak Zdecydowanie polecam (1) W tej szkole wykupiłam tzw. dodatki. Moim instruktorem był pan Radosław.... Już kierowca EXPERT to nazwa nieprzypadkowa :) (1) Witam. Gorąco polecam ośrodek, naprawde warto wybrać tę szkołe jazdy. Bardzo... Żubi POLECAM!!! (1) Naprawdę gorąco mogę polecić szkołę EXPERT ekspresowy dobrze prowadzony kurs... Paweł Polecam!!! (1) Byłam przerażona gdy słyszałam opowieści znajomych o kursach prawka w innych... Agnieszka P PAN RADEK JEST NAJLEPSZY !!! (1) WŁAŚNIE UKOŃCZYŁAM KURS W OSK EXPERT I ZDAŁAM EGZAMIN NA KIEROWCE, W... DOROTA Naprawdę warto! (1) Moim instruktorem był Szymon Kiedrowski, chciałam napisać parę słów o moim... Ewelina Ch. Polecam:) (1) Zdałam za drugim razem. Pierwsze podejście do egzaminu zakończyło się... Anka Leszek Wendt - profesor wśród instruktorów (4) Mam niestety dwie lewe nogi i dwie lewe ręce. Dawałem sobie na zdanie... Mateusz Polecam (1) Polecam OSK EXPERT. Egzamin zdałem za pierwszym razem. Jeździłem z Panem... Łukasz Prawo Jazdy kat.A (1) Co prawda zdałem za pierwszym razem, ale to zasługa tego, że miałem już spore... Wojtek