Polecam OSK EXPERT , a najbardziej Pana Tomka :) (1) Zdałem za drugim razem ale to z własnej głopoty . Zajęcia jak i jazdy były... Michał Polecam OSK EXPERT I Tomka :) (1) Kurs robiłam niestety u konkurencji i po trzech niedanych próbach traciłam... Weronika Polecam OSK EXPERT i Pana Marcina (1) POLECAM WSZYSTKIM TĄ SZKOŁĘ. SZYBKO I SOLIDNIE. JAZDY Z PANEM MARCINEM TO... KIEROWCA :)
osk expert (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Zarówno zajęcia teoretyczne jak i... Paulina POLECAM GORĄCO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam wszystkim skorzystanie z kusu nauki jazdy w osk EXPERT!!!! :D miła,... Agnieszka Natalia - opinia (1) Super szkoła po kursie u nich zdałam za pierwszym razem Polecam jazdę z panem... Natalia EXPERT? TAK ZDANE ZA PIERWSZYM (1) Expert to super szkoła. Teoria w 3 dni= rewelacja. Jazdy u pana Marcina sama... Ola Polecam Pana Tomka! (1) Tomek Ociepa przygotował mnie do egzaminu perfekcyjnie! to profesjonalny... Elwira Zdałam za PIERWSZYM!!! (1) Swój sukces zawdzięczam pracy najlepszego instruktora- TOMKA!!!:)... MARTA WOJTEK NOWAK - NAJLEPSZY INSTRUKTOR NA ŚWIECIE!!! (1) Expert to solidna szkoła jazdy oferująca dobre ceny! Przygotowanie... Monika I. POLECAM!! (1) Jak najbardziej mogę polecić! Dzisiaj właśnie zdałam za PIERWSZYM RAZEM!... Natalia Zdałam za pierwszym razem !!! (1) Nie mogę uwierzyć do tej pory, ale zdałam za pierwszym razem !!! A... Szczęśliwa Należycie (1) Skończyłam kurs w osk Expert, miałam przyjemność jeździć z panem Radkiem,... PATRYCJA ;) Zdane za pierwszym razem :) (1) Przed zapisaniem się na kurs, popytałam wśród znajomych jaką szkołę jazdy... Maria K. godne polecenia - szkoła i instruktor (p. Radosław)! (1) przed rozpoczęciem kursu długo zastanawiałam się, którą szkołę wybrac -... Monika :) Polecam Pana Leszka Midure!! (1) miałem jazdy z panem Wojciechem Nowakiem. Ogolnie z nauki jestem zadowolony,... Kuba Chcesz zdac za pierwszym razem wybierz instruktora TOMKA!!!!!!!!!! (1) Witam wszystkich Bardzo Serdecznie ...... powiem szczerze zanim zapisałam sie... Katarzyna M zdane za 1 :) (1) Kurs jakoś szybko zleciał, teoria w trybie expresowym. Jazdy miałam z Tomkiem... Marlena Zdecydowanie polecam (1) Jeszcze rok temu nawet nie myślałam o zrobieniu prawka. Całe życie uważałam,... Justyna Naprawde polecam! (1) Polecam naukę w szkole jazdy EXPERT! pełen profesjonalizm, i podejście do... Arek