Pani Iwona - jeszcze raz dzięki! :) (1) Mimo tego, że egzamin zdany za drugim razem (wszyscy wiedzą, że za 2 zdają... Ania WOJTEK NOWAK SUPER INSTRUKTOR !!! (1) Dziękuję Panu Wojtkowi za świetne przygotowanie do egzaminu !! Jest naprawdę... Daniel Cichocki Zdecydowanie polecam (1) Niedawno zakończyłam mój kurs pozytywnym wynikiem egzaminu państwowego. Udało... Agata
Expert najlepszy! -> Tomek Ociepa! (1) Jeździłam z wieloma instruktorami z innych ośrodków i EXPERT, a w... Weronika Mateusz C - opinia (1) Właśnie dzisiaj dołączyłem do grona kierowców :) Kategoria A i B zdana za... Mateusz C Gorąco polecam (1) szkoła godna polecenia.Jazdy z panem Radkiem mistrzostwo.Cierpliwoć,... Rafał S Jeżeli ktoś chce zdać egzamin, to naprawdę polecam ;) (1) Pomimo tego, że kilka razy doprowadziłem instruktora do palpitacji serca, to... Artur Naprawde polecam :) (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem, tylko dzięki zaangażowaniu Pana Radka!!... Katarzyna :) Godne polecenia (1) Mimo, że nie mam zmysłu kierowcy jak Schumacher i trzęsę się na myśl o... Zadowolony REWELACJA!!!!! (1) Gorąco wszystkim polecam! Profesjonalne podejście do kursanta. Zero stresu.... Anna Oooopinia : ) (1) Polcecam serdecznie szkołę jazdy "Expert". Bardzo dobre wyposażenie, nie... Justyna GORĄCO POLECAM (1) Polecam tę szkołę wszystkim, którzy chcą się nauczyć jeździć i zdać egzamin... Ania POLECAM POLECAM POLECAM (1) Pan Marcin- świetny instruktor, wszystko dokładnie tłumaczy, bardzo... Dominik POLECAM (1) Gorąco polecam!! Kontakt nauka oraz instruktorzy pierwsza klasa.. Ja uczyłem... Mariusz Polecam OSK EXPERT, a wyróżniająco Pana Tomasza Ociepa ! :) (1) Expert to solidnie przygotowujący ośrodek. Przez calutki kurs nauczyłem się... Konrad :) Ewa Więckowska - opinia (1) Bardzo gorąco polecam P.Radka potrafi wytłumaczyć spokojnie jakie błędy sie... Ewa Więckowska zdałem egzamin bez problemu :) (1) Ukończyłem kurs w osk Expert, część praktyczna z Panem Piotrem poszła szybko,... Bartosz W. OSK EXPERT ORAZ INSTRUKTOR MARCIN NA MEDAL!!!! (1) jak najbardziej polecam ten osrodek!!!pelen profesjonalizm.moj instruktor... pawel Polecam OSK EXPERT p.Marcina (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu.Zajecia praktyczne mialam z p.Marcinem... Ania Polecam OSK EXPERT- Szczególnie Instruktora Marcina (1) Teoria ok, jazdy odbywały się w miłej nie nerwowej atmosferze. Jeszcze kilka... Joanna