Michał - opinia (1) Bardzo polecam EXPERTA, egzamin zdany za pierwszym razem. Za instruktora... Michał 6 + ;) (1) Szczerze polecam Expert-a ! Teoria szybko, zwięźle i na temat. Instruktorzy... Paulina Z nimi zdasz (1) Serdecznie polecam naukę jazdy w szkole expert. Teorię zdałam za pierwszym... KASIA
Paulina - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że ośrodek ten zasługuję na pochwałę.... Paulina OSK EXPERT Kat. CE (1) Kolejny raz nie zawiodłem się na tej szkole jazdy. Polecam jazdy z panem... Grzesiek O. Polecam (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem ;) Kurs teoretyczny miałam jeszcze na... Kasia Super ! (1) Właśnie wróciłem z egzaminu, bezbłędnie zdany za pierwszym razem. Jest to... Beniek Polecam OSK EXPERT (1) Zdecydowanie polecam. Skończyłem w OSK EXPERT kurs na kategorię B. Egzamin... Krzysiek OSK EXPERT (1) Zdecydowanie polecam. Skończyłem w OSK EXPERT kurs na kategorię A oraz C.... Krzysztof MK - opinia (1) Polecam niezdecydowanym OSK Expert, teoria przedstawiona krótko i zwięźle bez... MK POLECAM!!! (1) Serdecznie polecam ten ośrodek szkolenia kierowców,dzięki miłej atmosferze i... Łukasz Zdecydowanie polecam! (1) Pan Wojciech Nowak to mega facet! Bardzo przyjemnie się z nim jeździ, super... Agnieszka Super Ośrodek Szkolenia Kierowców !!! (1) Bardzo sobie chwale ten ośrodek i polecam wszystkim! Teoria trwała zaledwie... Dorota DZIĘKUJĘ CI TOMKU! ;) (1) Bardzo dziękuję mojemu wspaniałemu instruktorowi Tomkowi, który rewelacyjnie... PATRYCJA :) Najlepszy instruktor! (1) Mowa tu o pani Iwonie z EXPERTA. Miła atmosfera, profesjonalna nauka i zawsze... Piotrek Polecam OSK EXPERT :) (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu w tym ośrodku. Instruktor - Leszek Wendt -... Zuza OSK EXPERT - POLECAM (1) Świetna szkoła jazdy. Jestem bardzo zadowolona, egzamin zdany za pierwszym... Olga OSK Expert (1) Przeszedłem kurs weekendowy. szybko 3 spotkania i z głowy ;) przygotowanie b.... Łukasz Polecam!! (1) 100% efektu to mało powiedziane. Poza pełnym profesjonalizmem panującym w... Gosiaczek Ania - moja opinia (1) Polecam wszystkim Experta :) Teoria wyjaśniona dokładnie i "na chłopski... Ania