Nic dodać nic ująć 6+ (1) Jedyny Ośrodek w Trójmieście, gdzie nauczą Ciebie jak jeździć a do tego przy... Pierwszak Wspaniał prezent (1) Kurs w Expercie dostałam na 18-stkę i był to zdecydowanie udany prezent!... Anna P Polecam (1) W Expercie robiłem kurs na kat A., i polecam ten ośrodek innym. Pozdrowienia... Michał S.
Najlepsi z najlepszych! :) (1) Rewelacja! Kurs przyspieszony teoria w 5 dni, cena kursu na 2 kategorie... Barbara ;) JAK NAJBARDZIEJ NA TAK !! (1) Egzamin zdałam za pierwszym razem !!!! Oczywiście, dzięki Tomkowii. Nie ma... Kasia Polecam (1) Dobry, szybki, tani kurs,szkoła w dogodnej lokalizacji . Wszystkie... Paulina JAK NAJBARZIEJ TAAAAAAAK :) (1) Zaczęłam kurs 1 lipca i miałam przyśpieszoną wersję, więc teoria miałam w... Ania :) Naprawdę polecam! (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Elastyczne godziny jazd - dzięki temu... Karolina POLECAM OSK EXPERT !!! (3) Polecam bardzo mili instruktorzy, dobrze przystosowane samochody oraz ciekawe... Asia Polecam !! (1) Interesował mnie przyspieszony kurs i taki właśnie znalazłam w tej szkole.... :) Polecam;) (1) Gorąco polecam, zdałem prawo jazdy za pierwszym razem.;) Szczególnie trzeba... Andrzej Polecam (1) Najlepsza szkoła w Gdańsku, za cały kurs zapłaciłem jedynie 950zł i nie... Szymon Świetna Szkoła (1) Z uwagi na natłok obowiązków interesował mnie ekspresowy kurs teoretyczny i... Przemek meś - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Szybko i sprawnie wyuczone. Pani Iwona - najlepsza... meś Super szkoła ! (1) Nauka jazdy to przyjemnosć w takim zespole.Wykładowcy na 6,instruktorzy... Bozena Od wczoraj - kierowca :) (1) 3 miesiące temu miałam pierwszą jazdę,po drugiej-chciałam zrezygnować,bo... Kamila rewelacja (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy, teoria w trybie expresowym tylko 5 dni... Asia jedynie expert! (1) w OSK Expert sa super instruktorzy, naucza wszystkiego co potrzebne,... Ema . Celina - opinia (1) Bardzo fajna szkoła, miła atmosfera, można poczuć się swobodnie a... Celina Expert super szkoła (1) Szczerze powiem bez owijania że poziom nauczania praktycznego jak i... Mikołaj