OSK Expert - instruktor Tomek Ociepa (1) Najpierw po gorących dyskusjach ze znajomymi wybrałam OSK Expert, następnie... Lucky :) uff zdane (1) Uff, udało się zdać za pierwszym razem!! Jeszcze przed tymi wrednymi... Daniel Pan Marcin ! (1) Bardzo serdecznie polecam Pana Marcina, jest na prawdę świetnym... Ewelina
Najlepszy OSK pod słońcem! (1) Wybierając szkołę jazdy kierowałam się głównie opiniami znajomych i właśnie... Weronika POLECAM OSK EXPERT W 100 % (1) Zapisałam się na prawko, gdyż wszędzie mówiono o nowych zasadach zdawania... Dorota Polecam OSK Expert i instruktorkę Iwonę. (1) Egzamin państwowy teoretyczny i praktyczny zdałem za pierwszym razem dzięki... Artur Polecam (1) Co tu pisać egzamin zdany za pierwszym razem ;D Dziękuje panu Piotrowi bo tu... Marta POLECAM! (1) Jestem bardzo zadowolona z każdego etapu mojego kursu na prawo jazdy.... Aga zdecydowanie tak. (1) Jestem naprawde pod wrazieniem. w sumie to nie wiem co mam powiedziec. Po... K. Szymon - opinia (1) Szczerze polecam ten ośrodek Szymon SUPER OSK POLECAM !!! :) (1) Brałam udział w kursie w OSK EXPERT na kategorię B i bardzo chwalę tą szkołę,... AGA Zdecydowanie POLECAM !!!!!! (1) Kat. A egzamin zdany dzisiaj 14.11.2012 przy pierwszym podejściu. Wykłady... Marcin M EXPERT- najlepszy wybrór jakiego mogłam dokonać ! (1) Zdałam za pierwszym razem. Czy coś więcej trzeba dodawać ? Profesjonalna... Natalia Polecam! (1) Zdecydowanie polecam OSK Expert! Skorzystałam z weekendowego kursu... Monika Polecam OSK Expert (1) Polecam w szczególności Pana Radka, dzięki któremu zadałem egzamin praktyczny... Przemek Polecam serdecznie kat. A (1) W szkole Expert robiłem kurs na kategorię A i wrażenia jak najbardziej... Marek Moja ocena (3) Wybrałam tutaj kurs bo był on tani a za razem wszystko szło po mojej myśli... Mariola Rozsądny wybór (1) Wybrałem OSK EXPERT i był to bardzo dobry wybór. Instruktor(Tomasz Ociepa) ma... Madejus Leszek Wendt (1) Leszek Wendt to cudowny instruktor! Oprócz tego, że bardzo dobrze uczy ma... Aga B najlepszy wybór :) (1) Jeżeli ktoś chce uczyć się w świetnej atmosferze, z profesjonalistami -->... Asia