Expert (1) Mega spoko, wszystko zdane za 1-szym, dobra atmosfera,i bardzo dobra cena!... Michał Serdecznie polecam! (1) Bardzo polecam OSK EXPERT. Przygotowanie do egzaminu, zarówno teoretycznego,... Paweł szkoła godna polecenia :) (1) Bardzo dziekuje przecudownemu instruktorowi Panu Wojtkowi za 30 godz owocnej... Klaudia
Polecam! (1) Nazwa ośrodka jest nieprzypadkowa. Wszystkie osoby z którymi miałem... Konrad Marta - opinia (1) super kurs naprawde polecam !!! Marta WZOROWO (1) Wzorowe przygotowanie do egzaminu. Prawo jazdy kat. C zdałem za pierwszym... Damian kat A (2) na placu jeździ 3-4 kursantów pod opieką jednego, bądź żadnego, intruktora;... Dominik w czerwonej kurtce Bumcfksz (1) Moje doświadczenia z Expertem są bardzo pozytywne, zwłaszcza że nie byłem... Konrad Gajewski Polecam (1) Wszystkim gorąco polecam. Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście, profesjonalne... Iza Polecam ! (1) Prawko zdalem za 1wszym razem, serdecznie polecam mialem swietnego... olek Polecam :) (1) Wszyscy bardzo mili i pomocni, nauczanie na wysokim poziomie, a przy okazji w... m Najlepsi! (1) Na OSK Expert zdecydowałam się dzięki koleżance, ktora bardzo chwaliła tą... Marta Szeliga Są świetni .!! (1) Zdałam prawko za pierwszym razem!! Jazdy miałam z Tomaszem i jestem z nich... Kiiniia R. POLECAM!! (1) Najlepsza jakość kształcenia w bardzo atrakcyjnej cenie. Zdałem bez żadnego... Damian POLECAM egazamin teorytyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem ;D (1) wysoki poziom nauczania, wszystko zdane za pierwszym razem, swietni... Dagmara Polecam!!! uczęszczłem na kurs Kat C. , Kat C+E. (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. Profesjonalne, indywidualne podejście... ADI Wojtek - opinia (1) Zdałem za 2 razem część praktyczną i teoretyczną więc to chyba dużo mówi.... Wojtek Najlepsi (1) Najlepsza szkola jaka moze byc. Dzieki Tomkowi zdalem za pierwszym razem :)... Jarek Świetna szkoła, polecam! (1) Instruktorzy to prawdziwi eksperci, poradzili sobie z tak trudnym przypadkiem... Polecam pana Marcina (3) W poprzedniej szkole ''efekt'' nie nauczyłam sie niczego. Szukałam wiec... Małgorzata Z