gdanszczanka - opinia (1) naprawdę ekstra! gdanszczanka zdałam za pierwszym razem;) (1) Goraco polecam te szkole jazdy, dzieki teorii przedstawionej w przystepny... olka POLECAM! (1) Zdałam za drugim razem i to tylko z powodu własnego gapiostwa. Uczył mnie... expertka
Polecam. (2) Polecam ośrodek EXPERT. Szczególnie Pana Radosława jako świetnego... Andrzej POLECAM (1) Polecam jak najbardziej ten ośrodek. Część teoretyczna szybka i konkretna (5... Ewa Satysfakcja gwarantowana :) zdany egzamin za PIERWSZYM podejściem! (1) OSK Expert został mi polecony przez koleżankę i naprawdę nie żałuję bo... Gosia Najlepszy OSK na pomorzu!! (1) Całe szkolenie było rewelacyjnie, teoria z Panem Leszkiem i Panią Patrycją... MartynaN Jak najbardziej polecam!! (1) Nagłówek mówi już wszystko. Dobrze prowadzone zajęcia teoretyczne, również... L. Polecam !!! (1) Czas trwania wykladow jak i same wyklady - rewelacja. Z jazdami juz bylo... ramashek POLECAM! (1) Witam. Będę się streszczał, bo nie ma co tu dużo pisać jednym słowem... TaxiDriver Zdecydowanie polecam! (2) Zdecydowałam się na OSK EXPERT, gdyż skusił mnie tzw. kurs expresowy (teoria... Diana Zdałem za pierwszym razem (1) Nagłówek powinien wystarczyć, ale coś jeszcze dopiszę :) Najmłodszy już nie... Grześ P. Polecam!!! (1) Teoria jak teoria tego i tak sam każdy musi się nauczyć chociaż muszę... Mikołaj Zadowolona! (1) Możliwość kursu teoretycznego w 3 dni jest rewelacyjna. Do tego trafiłam na... Ola polecam :) (1) Polecam wszystkim. Zadałam egzamin (kat. B) za pierwszym razem, mimo, że... u Szmuk - opinia (1) Zdawałem na kategorię A. Bardzo szybko (od rozpoczęcia do zdania egzaminu... Szmuk Rewelka (1) Szybko konkretnie dokładnie , po kursie egzamin zdany za 1 razem BEti Super szkoła. Jeszcze lepszy instruktor! (1) Właśnie kończę jazdy z Panem Radkiem. Jak ktoś chce robić prawo jazdy w... Marcin Pan Leszek (1) Super instruktor Pan Leszek, dopiero zaczelam jazdy, za mna 10 godzin, ale... Marta Pan Leszek (1) Super instruktor Pan Leszek, dopiero zaczelam jazdy, za mna 10 godzin, ale... Marta