Bardzo dobry ośrodek szkolenia! (1) Polecam bardzo EXPERTA! Kurs przeprowadzony był szybko, sprawnie i zarazem... Dawid Najlepszy_ośrodek_GDA (1) szybki profesjonalny kurs, wyrozumiali instruktorzy, indywidualne podejście... Prezton POLECAM! (1) Kurs przeprowadzony sprawnie i profesjonalnie. Dużo przydatnych rad. Świetny... Paweł S
KAT A (1) super podejscie,fachowe szkolenie 100%zadowolenia zdalem za pierwszym razem... Paweł Polecam (1) Świetna szkoła zdałem bez problemu za 1 razem, profesjonalna obsługa i poziom... Damian EXPERT - kat. A1 - rewelacja! (2) Jestem bardzo zadowolony z tej szkoły. Instruktorzy na motor: Pan Leszek oraz... Marcin J. Zdecydowane "TAK" (1) Polecam z czystym sumieniem szkołę jazdy Leszka Mizury OSK EXPERT! Fachura... Baltaromeos Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim Magda 100% zadowolenia (1) Ośrodek naprawdę godny polecenia. Dogodne terminy zajęć, doświadczeni... Benek EXPERT - Prawo Jazdy Kat. A - SUPER !! (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu kat.A , instruktorzy Pan Leszek i Pan Michał... Michał Instruktorka - porażka (6) Skusiła mnie niska cena. Niestety, praktyka, prowadzona przez Panią Patrycję,... rozżalony EXPERT; ) (1) naprawdę świetna szkoła; ) kursy prowadzone bardzo jasny i przystępny sposób,... Asia EXPERT:) (1) Witam wszystkich:) Cóż mogę powiedzieć jaka nazwa taka szkoła:) bardzo się... Kasia okej (1) polecam i pozdro dla pani Iwony wojtek Polecam (1) Witam,zdałam egzamin za pierwszym razem,Szymon jest super cierpliwy i... Tetiana Podziękowania dla Pana Wojtka Nowaka!!! (2) Bardzo polecam Pana Wojtka Nowaka, gdyż jest profesjonalistą w każdym calu.... Sylwia K. POLECAM (1) Szkołę polecili mi znajomi, którzy uczyli się tu jeżdzić. Bezproblemowo zdali... Paweł Gorąco polecam (1) Właśnie zakończyłem kurs kat. A w tym osk i pozytywnie zdałem oba egzaminy... Tomasz P Nazwa mówi sama za siebie (5) Boje na teorii i praktyce skończyły się szczęśliwie, czyli zdanym egzaminem w... TMS Michał - opinia (1) Lepiej nie mogłem trafić. Świetna szkoła, ekspresowa nauka i świetna... Michał