Dziękuję Panie Wojtku! :) (1) Witajcie! Polecam wybór tej szkółki! 100% profesjonalizmu! Zarówno wykłady z... A.R. Polecam!!! (1) Witam! Polecam tę szkołę nauki jazdy gdyż naprawde panuje tam naprawde miła... Grzesiek Tanio, fajnie i skutecznie. (1) Szkolenie na kat A. Teoria przekazana bardzo sprawnie i przyjemnie, jazdy to... Grzegorz Łęcki
Pozdrowienia dla Pana Radka:) (1) Polecam "Experta" i PANA RADKA jako instruktora!:) Oferta szkoły kusi ceną, a... Kalina POLECAM (1) Szkoła świetna, przyszłam nie potrafiac nic ,wyszłam jako mistrz kierownicy!... Paulina Polecam w 100% (1) Szkoła naprawdę świetnie przygotowuje do egzaminu. Na teorii było spoko można... Jarek Sz. EGZAMIN B ZA PIERWSZYM RAZEM (1) Gorąco polecam ten ośrodek. Miałem tę przyjemność, że jeździłem z p. Wojtkiem... Michał M. POLECAM !!! (1) Bardzo polecam OSK EXPERT ! Samochody w dobrym stanie. Dogodne godziny... Michu Wielki pozytyw (1) Szkoła bardzo dobrze kształci przyszłych kierowców wszystko jest ok :D... Łukasz SUPER OŚRODEK SZKOLENIA C i C+E ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM :) (1) Gorąco polecam wszystkim Ośrodek Szkoleniowy Expert. Bardzo profesjonalne... Piotr Przybylski Egzamin zdany za pierwszym podejściem (1) Prawo jazdy w 1,5 miesiąca oraz zdany egzamin za pierwszym razem,polecam może... :) ok (1) Expert jest calkiem spoko, nie mam wiekszych zastrzezen hehe. No w sumie moge... JA Polecam Fantastyczny Ośrodek (1) Polecam Fantastyczny Ośrodek Polecam wszystkim OSK Expert ;] Wszystko... Krzysiek SUPER - GORĄCO POLECAM (1) Zdałam egzamin kat B 11 lutego za PIERWSZYM RAZEM. Nauka przebiegała na... Brygida POLECAM (1) Gorąco polecam ten ośrodek, miła, fachowa obsługa. Szczególne podziękowania... Kasia Gorąco Polecam (1) Naprawde szkola godna polecenia, fantastyczna atmosfera, ogromny... Łukasz Artur - opinia (1) Nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa na pana Leszka Wendta;... Artur !!! REWELACJA !!! (1) Rewelacja... Profesjonalizm Fachowość Fantastyczna atmosfera Bardzo mocno... Krzysztof POLECAM (1) Właśnie skończyłem i zdałem egzamin! Przyjemna obsługa, tanio i... Tomek Egzamin zdany za 1 razem ;) (1) Instruktor Leszek Wendt z OSK Expert jest osobą godną polecenia. Pomimo... Angelika