kukii - opinia (1) Obsługa w recepcji jest chyba najlepsza ze wszystkich klubów w jakich byłam... kukii zagubiona (1) pełna entuzjazmu i chęci podbudowania kondycji wykupiłam karnet na 2 m-ce.Gdy... mala Jest coraz gorzej! (1) Chodzę od kiedy zaczęli działać, korzystam z wypasionego pakietu. Początki... Gil
BARDZO ZADOWOLONA KLIENTKA!! (1) JESTEM ZACHWYCONA KLUBEM...MILA ATOMOSFERA,,,ODKAD ZMIENIL SIE MENAGER KLUBU... MARTA POZIOM SIŁOWNI OCENIAM POPRZEZ KULTURĘ I POZIOM ĆWICZEŃ (1) niestety najgorsza siłownia pod względem kultury a ćwiczenia na bardzo niskim... klientka- była! Jest trochę niedosciągnięć (1) Obsługa: Panie bardzo miłe, ale niektóre (przynajmniej jedna) nie za bardzo... użytkownik ODWOŁANE ZAJĘCIA. TŁOK. ZŁA ORGANIZACJA (1) Bardzo się zawiodłam. Na początku było fajnie. Ostatnio jest tragedia.... Miśka braki (1) Zgadzem się siłownia jest super dużo sprzetu i zajęć, ale... wieczorem nie ma... nerwosol Fatalnie (1) Jestem posiadaczką karnetu i zdążyłam wykorzystać kilka wejść . Do wczoraj... Ewa Do trzech razy sztuka... nie będzie (1) Dwa razy zostałam skutecznie zniechęcona do korzystania z czegokolwiek w tym... zdegustowana Klientka - opinia (1) Korzystałam z obiektu niejednokrotnie,początkowo byłam zachwycona..dlaczego... Klientka Andrzej - opinia (1) już od miesiąca chodzę do impuls fitness i jak na razie jestem bardzo... Andrzej jest ok ale .. (1) ogólnie rzecz biorąc bardzo fajny klub jednak na ostatnich zajęcia prowadzący... uczestniczka zajęć Brakuje kropki nad "i" (1) Klub ma dwie ogromne zalety: znakomitą kadrę instruktorską oraz nowy,... GJ Drzwi otwarte (1) Odwiedzialem klub podczas drzwi otwartych. Bardzo mile Panie w recepcji. W... J. Myślałem, że będzie lepiej. (2) Jak na "otwarte dni" to b. mało ludzi. Nie zapowiada się aby zaczęło chodzić... Maciek