Super (1) Profesjonalni Trenerzy. Sympatyczna atmosfera. Najlepsza siłownia w Trójmieście! Milena Brak trenerów (2) Chodze do Was ponad rok. W tym czasie nie widziałem żadnego pomocnego trenera... Biceps ODRADZAM (2) Odwiedziłem siłownię 28.10.2017 ok godziny 17:00. Na wejściu recepcja, pani... marcin jan
Super :) (1) Wszytsko super :) obsługa super :) pomocni trenerzy :) Początkujący Nie dla obsługi oraz trenerów! (1) Do impulsu uczęszczam od jakiegoś roku. W tym czasie (a jestem tam około 5... Grzegorz Gusteau - opinia (1) Rzadko piszę opinie , zwłaszcza kiedy nie jest negatywna.Tym bardziej że... Gusteau UWAGA w tym klubie giną rzeczy!!! (1) Zgninęły mi tutaj buty oczywscie nikt nic nie wie, a Szef nawet nie pozwolił... tiger zajęcia spinning (1) Co do recepcji , nie ma się co przyczepić. Klub czysty , akceptują multisport... MIMI wszystko na wielki plus ! (1) Moim zdaniem najlepsza siłownia w całym gdańsku, bije na głowe wszystkie... Aga recepcja (1) Nie sympatyczne skwaszone Panny w recepcji wydały mi kluczyk do jakieś innej... wyga Najlepsza siłownia w Gdańsku! (1) Duzo sprzętu, czysto na sali i w szatniach, instruktorzy pomocni. Jedynie... Wojtek recepcja (2) Największą wadą klubu są Panie w recepcji, które swoimi kwaśnymi minami i... megi Obsługa beznadziejna! (1) Dziewczyny z recepcji psują zawsze moje pozytywne nastawienie, często nie... Puls_ Najlepsza siłownia (1) Nie rozumiem tych negatywnych opinii. Bardzo długo szukałam siłowni która... martex Kasia - opinia (1) Ja sie tylko zastanawiam nad jednym... Skad sie wziely te negatywne opinie... Kasia Polecam! (1) Bardzo polecam! Sprzętu jest duzo, instruktorzy pomocni i życzliwi. Szatnie,... Agata Najgorsza siłownia w całym trójmieście! (1) Wszystkie negatywne opinie klientów poniżej są niestety prawdziwe - brud,... Szymon Pierwsza wizyta i totalna wtopa (3) Wady: 1. Na dzień dobry dostajesz do podpisania oświadczenie, że w razie... Łukasz Brud! (3) Syf w męskiej łazience niesamowity. Tona kamienia na prysznicu. Woda ledwo... Klient wszystko ok, poza szatniami (1) Jestem klientem od 3 lat, uczęszczam do Impulsu 3 do 4 razy w tyg. od... mały