NIE POLECAM (1) obsługa beznadziejna, bardzo arogancka i nieprzyjemna, siedzące w recepcji... zniesmaczona Nie wrócę tam (1) na plus :czysto, sprzętu pod dostatkiem i przestrzeni duzo minus :wcale nie... Grzegorz Orzeł Najlepsza silownia w 3mieście! (1) Jak czytam negatywne opinie o tej siłowni to zastanawiam sie kto je piszę,... XyZ
Anka - opinia (1) Powróciłam do Impulsu po ponad rocznej przerwie, trochę zgubiłam się po... Anka joga - porażka (1) Podejście do jogi w klubie jest bardzo słabe. Nie ma jednego stałego... Kobieta stała klientka - opinia (2) Jestem stałą klientką klubu. Na siłownie uczęszczam od dwóch lat. Moim... stała klientka IF opinia (1) Do tego klubu chodzę już czwarty miesiąc , wcześniej chodziłem na siłownie... tom słabo (1) dośc slabo kasta plusy i minusy (1) Chodzę na siłownie impuls od ponad roku. Generalnie jestem bardzo zadowolona... Agnesss wahasz się - nie ma sensu, poszukaj innego klubu (2) Nie będę powtarzać negatywnych opinii - wszystko prawda. Zwrócę uwagę na... Mega zawiedziona Zraziłam się (3) Na siłownię uczęszczałam przez 2 miesiące, latem ubiegłego roku. Uczucia... Kasia Zasłony pod prysznicem (2) Nie mam pojęcia dlaczego zarządcy klubem decydują o stopniu mojej prywatności... Rafał Obsługa (4) Pierwsza uwaga dotyczy Pań na recepcji. Mają one się za gwiazdeczki, a prawda... Gosc Prysznice męskie (3) Dziwna sprawa zniknely zasłonki pod prysznicami w męskiej przebieralni...... Zdziwiony sopocianin Gdansk on off (1) Witam, potwierdzam brak zaslonek pod prysznicem sprawa indywidualna, mnie to... Gdansk Nie jest źle (1) Siłownia wydaje się całkiem ok. Miła obsługa i sporo miejsc parkingowych.... kandydat na męża albo księdza Nie mogę czytać tych bzdur (3) Dla tych co nie wiedzą to klimatyzacja jest już założona i latem nie będzie... Judyta Same braki (1) Od ponad pół roku korzystam niestety jest to mój ostatni zakupiony... Piotr Po co wyrażać swoje opinie skoro nie sa dopuszczane na forum (1) Widac jest bardzo dużo negatywnych opini bo nie są umieszczane na stronie,... JOLA niestety (1) Chodziłąm od samego początku, było rewelacyjnie. Niestety wykonczyły mnie... Paula