kiepsko (1) Po pierwsze czemu osoby które wykupiły karnet w walentynki będą mogły kupować... dr2th Polecam, fajna siłownia z kilkoma niedociągnięciami (2) Byłem już na kilku siłowniach w Trójmieście i Impuls uważam za jedną z... Tommi czy ktos do cholery zrobi cos z tym jawnym oszustwem???? (2) Silownia zainkasowala ok 100 tys !!! za usluge ktorej nie wykonala i nie... ell
groupon - opinia (1) Również wykupiłem karnet na grouponie i jestem zadowolony. Tloku jako tako... groupon Gadanie niezadowolonych.... (1) Na NIE: Po 1, również jestem niezadowolona z powodu tych gruponów, fajna... Ja i tylko ja Ten klub odstrasza klientów (2) To że nie ma szafek to jedno! - koło sauny syf totalny można grzybicy się... KaWo niestety odradzam - tłok, kolejki i brak miejsc (2) Niestety srodze się zawiodłam, po nieprzemyślanej akcji promocyjnej na... koralka Wszystko ok, gdyby włożyć w to troche serca (1) Chodziłam na siłownię kilka miesiecy i powiem tak: obsługa w recepcji -... Sylwia Zmiany cd (1) - panie sprzątające bez ceregieli wchodzą do szatni, a co… 5. Sprzęt: -... rumcajs tłok i.... (1) - tłok w recepcji oraz brak miejsca w szatni, - brak cywilizowanych miejsc na... Magda chamstwo (1) Groupony- masakra. Czuje się oszukana i będę żądać zwrotu pieniędzy.... Kasia Sprzedaż 1000 kuponów na Gruponie to połączenie pazerności z głupotą!!! (1) Witam, Próbowałam skorzystać dzisiaj z usług klubu niestety nie dostałam się... Dorota Lubisz tłok i kolejki - nie mogłeś/aś trafić lepiej (2) Siłownia znowu zrobiła promocje na jakimś gruponie i karnety są tam za pół... ossi Lans i podryw - odradzam (11) Na początku miejsce bardzo mi się spodobało - szczególnie zajęcia dodatkowe... Kasia R. Podłoga w sali do zajęć grupowych zagraża bezpieczeństwu (1) Gumowa podłoga uniemożliwia wykonywanie obrotów czy choćby zmian kierunku... Kasia wszystko byłoby ok gdyby nie brak klimatyzacji (1) oraz brak zajęć na rowerach rano. LUDZIE PRZEZ OSZCZĘDNOŚĆ NA KLIMATYZACJI... Arek l, Brak klimy - największy minus siłowni! (1) Widzę, że szefostwo spoczęło na laurach - sądząc po tych wszystkich... Asia super!!! serdecznie polecam, (1) A ja tam polecam jak najbardziej :) wprawdzie wentylacja sie rozwalila, a... aisa I JEST JESZCZE GORZEJ (2) Na poczatku extra,teraz dno taka ogromna silownia a brak klimatyzacji(podobno... Lucyna MASAKRA... (1) Trenuję na tej siłowni juz 4 miesiące i powiem, że jest bardzo żle! Piszczące... justyna