Fryzmaker

Fryzjerzy Przedłużanie włosów

Gdynia, Zofii Nałkowskiej 22

Natalia - opinia (1) Bardzo miła pani, która profesjonalnie podchodzi do tematu. Z mojej masakry... Natalia Póki co fryzura próbna :) (1) Po próbnej fryzurze na Mój Wielki Dzień czuję się spokojna, że będzie... Monika Fryzjerka na medal! (1) Pani Natalia to młoda, energiczna osoba, która potrafi nie tylko umiejętnie... Paulina
Genialna! (1) Miałam przyjemność niejednokrotnie korzystać z usług fryzjerskich Pani... Paulina T Michalina - opinia (1) Piękny kolor po rozjaśnianiu włosów. Co więcej, włosy są odżywione i efekt... Michalina Gorąco polecam!!! (1) Natalia jest po prostu niesamowita. Nie miałam określonej fryzury na ślub a... Beata - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Jestem bardzo zadowolona. Super!!!! (1) Kolejna wizyta u p. Natalii i pełnia zadowolenia. Wymarzony kolor, świetnie... Ania Gorąco polecam !! (1) Pani Natalia jest profesjonalistką w swoim fachu, jej podejście do mnie jako... Magdalena G. Zadowolona klientka (1) Pani Natalia zyskała nową klientkę. Minęły prawie 2 tygodnie od mojej... Marta Pielęgnacja długich włosów (1) Problematyczne długie włosy najprościej obciąć ... ale dzięki Salonowi... Patrycja Brendler Rewelacyjna fryzjerka! (1) Z usług Natalii korzystałam kilkukrotnie i zawsze byłam w pełni zadowolona z... Aleksandra Świetny specjalista! (1) Kreatywność, pomysły, otwartość i wysłuchanie klienta - to jest to, czego... Patrycja Zadowolona blond-klientka (1) Do p. Natalii chodzę od niedawna, byłam w sumie 3 razy. Poleciła mi zmianę... Magdalena Fryzmaker - najlepszy salon fryzjerski! (1) Korzystałam z usług Pani Natalii i za każdym razem byłam zachwycona. Dzięki... Anna Kolejna wizyta, kolejna metamorfoza! (1) Moja druga wizyta u Natalii, podobnie jak pierwsza, zakończyła się sukcesem i... Maja Kiepskie farbowanie. (2) Przemiła osoba, fajne miejsce ale niestety to wszystko. Za samo farbowanie... Blondynka Prawdziwa fryzmakerka! (1) Pani Natalia jest przecudowna i do tego ma niesamowity fach w ręku. Zawsze... Ola Mistrzyni fryzur (1) Pani Natalia to miła osoba o świetnym wyczuciu potrzeb klienta. Słucha i... Ola Złota rączka! (1) Upięcia perfekcyjne! Nowoczesne, romantyczne, jakie tylko dusza zapragnie.... Marta