Fryzmaker

Fryzjerzy Przedłużanie włosów

Gdynia, Zofii Nałkowskiej 22

Pielęgnacja na najwyższym poziomie (1) Wyszłam z salonu zadowolona jak nigdy dotąd z pielęgnacji włosów, miękkie w... Stały klient Polecam!! (1) Szukalam dobrego fryzjera,Natalie polecila mi kolezanka. Z nieufnoscia... Daga Polecam ;) (1) świetna koloryzacja, włosy nie zniszczone,przemiła Pani Natalia -na pewno... Joanna
polecam (1) Włoski są super ścięte, pięknie się układają. Jedynym minusem jest wysoka... Ania Super! (1) Natalia, podchodzi bardzo profesionalnie, bardzo dobrze doradzi i tak jak... Ola Polecam :) (1) Pani Natalia to pasjonatka i profesjonalistka. Kreatywna, przesympatyczna,... Maria Gorąco polecam (1) Cudownie - od mycia po samo ułożenie, profesjonalizm pod każdym względem.... Iza Pielęgnacja włosów (1) Byłam niedawno na rekonstrukcji włosów i pielęgnacji, wyszłam bardzo... klientka Polecam (1) Naprawdę warto :) Natalia to kreatywna i profesjonalna fryzjerka. Zawsze... Weronika Super (1) Serdecznie polecam moja pierwsza wizyta ale na pewno nie ostatnia :) włosy... Ola Makijaż ślubny (1) Z całego serca wszystkim polecam !!! Miałam tą przyjemność, że Natalia... Natalia Mistrzyni upięć )) (1) Pani Natalia to prawdziwa mistrzyni w swoim fachu. W niecałe 4 godz.... Agnieszka Cudotworczyni (1) Pani Natalia to prawdziwa cudotworczyni! Profesjonalne podejscie do klienta w... Agata Gorąco polecam :D (1) Pani Natalia uczestniczyła w pewnym wydarzeniu dla kobiet i czesała wówczas... Agnieszka Super fryzjerka! (1) Natalia jest bardzo uzdolnianą artystką. Kreuje fantastyczne fryzury przy... Eve