Pani doktor nie jednego zwierza mi już uratowała (1) Jako maniaczka zwierzaków nie jednego kota wyciągnęłam ze śmietnika, czy... Emi dobra opinia (1) odwiedzam ten gabinet od kilku lat, pani doktor jest naprawdę... Zosia Polecam (1) Pani doktor ze świetnym podejściem do zwierzaków, i dobrym "nosem"... smolny
Bardzo dobre podejście (1) Z moim kotem odwiedziłam wiele weterynarzy. Jest to rasowiec i niestety aż do... Ola Weterynarz całym sercem. (1) Potwierdzam, że Pani Weterynarz nie jest wylewna, ale ma serce do tej pracy.... P. Maciejewska ok (1) bardzo profesjonalna bolo W życiu tam nie wrócę (2) Najbardziej opryskiwa i niemiła weterynarz jaką spotkałem. W dodatku usługi... Kamil Skromnie ale profesjonalnie (1) Jestem paranoiczką i o swoje zwierzęta dbam lepiej niż o siebie i mogę z... zadowolony klient Skandalicznie zła diagnoza (2) Nie będę rozpisywać się na temat jakości obsługi bo to nie o to chodzi.... Anna Katarzyna - opinia (4) Nie sądziłam,że lekarz weterynarii tak może oszczędzać na środkach... Katarzyna Polecam (1) Wszystkie moje koty jak zachorowaly to zawsze odwiedzaly ten gabinet. Pani... emi posiadaczka kota - opinia (1) Fachowa i rzeczowa Pani Doktor, a ceny konkurencyjne. Zwykłe szczepienia są... posiadaczka kota Zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie niezadowolony :) Ot, życie takie. (1) Pani Irena jest fantastycznym weterynarzem dla zwierzaków, których... Moka Zdecydowanie nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam!!! Poszłam na wizytę do Pani Dokor, ponieważ mój... katarzyna ostatnia wizyta (1) Odkąd pamiętam zawsze chodziłam z psem do gabinetu w Pasażu Chełmskim.... Katarzyna polecam!!! (1) Mam szczurki i Pani doktor zawsze mi pomoże. Jak czegoś nie wie i coś ją... Chełmianka POLECAM! (1) Gorąco polecam panią Irenkę. 10 lat chodziłam z pieskiem i zawsze były trafne... Miłka opinia (1) Leczę swoje kolejne pieski u pani doktor od ponad 10 lat. Są to trafione... Zofia Gosk NIE.... (1) Niemiła"pani doktor"zamiast nas wysłuchać co dolega naszemu... Władysław Oby więcej takich lekarzy :) (1) Kolejne pokolenie moich zwierzaków z powodzeniem leczy się, odrobacza i... Nomad